Lifestyle|10.08.2024 13:24

Στα μαχαίρια Ούιλιαμ και Καμίλα: Όλα άλλαξαν όταν μαθεύτηκε η μάχη του Καρόλου και της Κέιτ με τον καρκίνο

Newsroom

Η σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της βασίλισσας Καμίλα δεν ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, μιας και ο πρωτότοκος γιος του βασιλιά Καρόλου «δεν την άντεχε» όπως ανέφερε βασιλική σχολιάστρια.

Η Χίλαρι Φόρντγουιτς περιέγραψε στο Fox News Digital, την κακή αρχή που έκανε ο πρίγκιπας της Ουαλίας με τη σύζυγο του πατέρα του, την οποία όπως όλα δείχνουν άργησε να συγχωρέσει για το ότι «διέλυσε τον γάμο των γονιών του».

Η αρχική αντιπάθεια και η εκτίμηση 

Οπως ανέφερε η ίδια, ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου δεν είχε καμία αγάπη για τη μητριά του και αυτό σταδιακά άρχιζε να αλλάζει. Από τη στιγμή που και ο Κάρολος αλλά και η Κέιτ Μίντλετον διαγνωστήκαν με καρκίνο, Ουίλιαμ και Καμίλα ήρθαν πιο κοντά.

«Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αρχικά δεν μπορούσε να αντέξει την Καμίλα» τόνισε χαρακτηριστικά η Φόρντγουιτς και πρόσθεσε: «Κατάφερε όμως να εκτιμήσει την ακλόνητη αφοσίωσή της στο καθήκον. Εχουν έρθει πιο κοντά και έχουν δεθεί ειδικά, με την αντιμετώπιση της θεραπείας του καρκίνου από τις συζύγους τους, Κέιτ και Κάρολο».

Τέλος, σύμφωνα με τη σχολιάστρια θεμάτων του παλατιού, η Καμίλα έχει τη δύναμη να ηρεμεί με την παρουσία της τον βασιλιά Κάρολο και ο Ουίλιαμ εκτιμά ότι κάνει και τον πατέρα του ευτυχισμένο.

Καμίλαπρίγκιπας Ουίλιαμ