Lifestyle|11.08.2024 16:00

Σύλληψη Travis Scott στη Γαλλία: Αφέθηκε ελεύθερος, δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του

Newsroom

Ελεύθερος μετά τη σύλληψή του ο Τράβις Σκοτ (Travis Scott), μετά τη σύλληψή του λόγω καβγά που είχε με τον σωματοφύλακά του σε ξενοδοχείο στο Παρίσι.

Το CNN μετέφερε, ότι οι υπάλληλοι του πολυτελούς ξενοδοχείου που διέμενε ο ράπερ κάλεσαν την αστυνομία για να δώσει τέλος σε μια μεγάλη αντιπαράθεση, στην οποία οι ίδιοι αδυνατούσαν να εμπλακούν.

Ο λόγος της σύλληψης

Το γραφείο του εισαγγελέα του Παρισιού αναφέρει ότι ο Σκοτ συνελήφθη για «βία εναντίον ενός φρουρού ασφαλείας». Λίγα 24ωρα αργότερα, ο 33χρονος ράπερ αφέθηκε ελεύθερος, ενώ δεν απαγγέλθηκαν κατηγορίες εναντίον του, όπως αναφέρει ο δικηγόρος του.

Πηγή από το περιβάλλον του ράπερ ανέφερε στην PageSix: «Συνελήφθη λόγω καβγά με τον σωματοφύλακά του για παρενόχληση και άσχημη συμπεριφορά. Η γαλλική αστυνομία αντέδρασε υπερβολικά και τον συνέλαβε. Τον κράτησε 24 ώρες λόγω του καβγά. Δεν υπήρξε βία».

Ο Σκοτ είχε σχεδιάσει να περάσει μερικές μέρες στο Παρίσι εν μέσω Ολυμπιακών Αγώνων. Hδη την περασμένη Πέμπτη, εθεάθη στο γήπεδο για τον ημιτελικό αγώνα μπάσκετ ανδρών των Ηνωμένων Πολιτειών με τη Σερβία.

ΠαρίσιράπερTravis Scott