Lifestyle|13.08.2024 22:00

Ronn Moss: Πιο γοητευτικός από ποτέ ο Ριτζ απο το «Τόλμη και Γοητεία»

Newsroom

Στην Ιταλία βρίσκεται αυτό το διάστημα ο Ρον Μος (Ronn Moss) για να περάσει τις καλοκαιρινές του διακοπές. Ο τηλεοπτικός «Ridge Forrester» από τη σειρά «Τόλμη και Γοητεία», η οποία αγαπήθηκε πολύ στη χώρα μας, έχει σταματήσει αρκετά χρόνια να ασχολείται με την υποκριτική και πλέον είναι τραγουδιστής.

Σα να μην τον έχει ακουμπήσει καν ο χρόνος και ενώ έχουν περάσει σχεδόν 40 χρόνια από το πρώτο επεισόδιο της εμβληματικής σειράς του CBS, ποζάρει ξέγνοιαστος και ηλιοκαμμένος στην Puglia της Ιταλίας.

Οι «νεανικές» φωτογραφίες

Ο 72χρονος πλέον Ρον Μος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την πορεία των διακοπών του ανεβάζοντας μία φωτογραφία.

 

«Είναι πολύ ωραίο να χαλαρώνεις ανάμεσα στις συναυλίες αυτό το καλοκαίρι. Απολαμβάνω πραγματικά αυτόν τον ρυθμό των συναυλιών και του χρόνου χαλάρωσης», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του ο ηθοποιός.

Ο Μος μοιράστηκε επίσης με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο που τον δείχνει να απολαμβάνει μια βόλτα στη θάλασσα υπό τη μελωδία ενός δικού του τραγουδιού, με τίτλο «Kites».

 

«Απολαμβάνοντας το Σαββατοκύριακο και μένοντας πάντα σε ευγνωμοσύνη», έγραψε προωθώντας ταυτόχρονα το τραγούδι του.

Τόλμη και ΓοητείαΡον Μοςηθοποιός