Lifestyle|14.08.2024 20:00

Ερωτευμένη η Madonna: Ο νέος της σύντροφος είναι 37 χρόνια νεότερος

Newsroom

Η Μαντόνα (Madonna) δε συνηθίζει να κρύβει τις σχέσεις της από τη δημοσιότητα. Ετσι, η πρόσφατη εμφάνιση που έκανε στην Ιταλία «πρόδωσε» τη νέα της σχέση με τον 28χρονο Ακίμ Μόρις (Akeem Morris).

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Dialy Mail, η 65χρονη τραγουδίστρια της ποπ εθεάθη να απολαμβάνει τα αξιοθέατα στο Πορτοφίνο κρατώντας από το χέρι τον κατά 37 χρόνια νεότερό της, Τζαμαϊκανό που εργάζεται ως μοντέλο. Οι δυο τους συνεργάστηκαν το 2022 για φωτογράφιση για το εξώφυλλο του περιοδικού Paper, επομένως γνωρίζονται από πριν.

Τα επικείμενα γενέθλια και η κοινή ανάρτηση

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι ταξίδεψε στην Ιταλία ενόψει των 66ων γενεθλίων της Μαντόνα, στις 16 Αυγούστου. Φαίνεται πως πρόκειται για τον νεαρό άντρα, με τον οποίο φωτογραφήθηκε μια εβδομάδα πριν γυμνή στο κρεβάτι και ανάρτησε το στιγμιότυπο στο Instagram.

Ο Ακίμ Μόρις γεννήθηκε στην Τζαμάικα στις 2 Μαΐου 1996. Αυτό το διάστημα ζει στη Νέα Υόρκη. Σύμφωνα με το LinkedIn προφίλ του, αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Stony Brook και έχει πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες. Ο Μόρις μοιράζεται διάφορα στιγμιότυπα στο Instagram, δημοσιεύοντας φωτογραφίες γύρω από το Μανχάταν και το Μπρούκλιν. Φαίνεται να ασχολείται με τη μόδα, καθώς δημοσιεύει επίσης φωτογραφίες που αναδεικνύουν το στυλ του σε φωτογραφήσεις από βραδιές που περνάει στην πόλη.

 

 

 

μοντέλοτραγουδίστριαΜαντόνα