Lifestyle|15.08.2024 21:15

Στην αντεπίθεση η Meghan Markle: Ετοιμάζεται να εκδικηθεί το Παλάτι

Newsroom

Αποφασισμένη για όλα φαίνεται να είναι η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle), καθώς μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα ψυχικής υγείας που αντιμετωπίζει και σύμφωνα με νέες πληροφορίες θα μπορούσε να προχωρήσει ακόμη περισσότερο.

Σύμφωνα με το Closer, θα μπορούσε να έρθει η ώρα για τη δούκισσα να πει τη δική της πλευρά της ιστορίας σχετικά με τη βασιλικη οικογένεια. Και αυτά που ίσως πει μπορεί να μην αρέσουν καθόλου ούτε στο βασιλιά Κάρολο αλλά και ούτε στον Ουίλιαμ και την Κέιτ.

Ετοιμη για «αντεπίθεση»

Η Μέγκαν, η οποία βρίσκεται ήδη σε αντιπαράθεση με τη βασιλική οικογένεια φέρεται να ετοιμάζει την εκδίκησή της, που θα φέρει αναταραχή και πάλι σε ολόκληρο το παλάτι. Η δούκισσα του Σάσεξ στην τελευταια συνέντευξή της μίλησε για την ψυχική της υγεία, αποκαλύπτοντας ότι κάποτε είχε τραγικές σκέψεις.

Ωστόσο, μέχρι τώρα δεν είχε γράψει ποτέ για τις εμπειρίες της. Αλλά σύμφωνα με διάφορες πηγές που ερωτήθηκαν από το Closer, η ίδια θα μπορούσε να διορθώσει αυτή την… παράλειψη πολύ σύντομα. «Ήρθε η ώρα να βγάλουμε τα γάντια και να καταργήσουμε τη διπλωματία», αναφέρει μία από αυτές σχετικά με πιθανά απομνημονεύματα της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι στο εγγύς μέλλον.

«Υπάρχουν τόσα πολλά αιτήματα για να μιλήσει η Μέγκαν, είτε με τη μορφή μιας νέας συνέντευξης είτε ακόμη και με τη μορφή των δικών της απομνημονευμάτων. Έχει τη δυνατότητα να κάνει μια περιουσία και να ξεκαθαρίσει πολλά ερωτήματα».

Οι δηλώσεις αυτές έρχονται καθώς το ζευγάρι του Σάσεξ δεν έχει προσκληθεί στο Μπαλμόραλ από το βασιλιά Κάρολο , παρά τις προσπάθειες προσέγγισης, και ενώ προσπαθεί να ωραιοποιήσει την εικόνα του. «Μία από τις επιλογές που βρίσκονται στο τραπέζι είναι να πάμε μέχρι τέλους με μια μεγάλη αφήγηση από τη Μέγκαν, όπου εκθέτει πλήρως τη δική της πλευρά της ιστορίας». Είναι μια επιλογή που η πρώην ηθοποιός έχει σκεφτεί πολύ και που σύντομα θα πρέπει να γίνει πραγματικότητα.

Για τον συγγραφέα Tom Quinn, ειδικό στη βασιλική οικογένεια, είναι θέμα χρόνου. «Η Μέγκαν γνωρίζει ότι τα προσωπικά απομνημονεύματα για τον χρόνο της στο Ηνωμένο Βασίλειο ως μέλος της βασιλικής οικογένειας θα πουλούσε εκατομμύρια αντίτυπα και θα έφερνε τα απαραίτητα χρήματα. Το όλο θέμα τρομοκρατεί τον Κάρολο, τον Ουίλιαμ και την Κέιτ», εξήγησε.

Μέγκαν Μαρκλ