Lifestyle|19.08.2024 14:21

Διακοπές στην Ελλάδα για τη Jennifer Aniston: Σε ποιο νησί βρέθηκε η σταρ του Χόλιγουντ

Newsroom

Δεν είναι λίγοι οι σταρ του Χόλιγουντ, οι οποίοι επιλέγουν κάθε χρόνο να περάσουν κάποιο διάστημα από τις καλοκαιρινές τους διακοπές στη χώρα μας και πιο συγκεκριμένα στα ελληνικά νησιά.

Ανάμεσα σε αυτούς και η αμερικανίδα ηθοποιός - με ελληνική καταγωγή- Τζένιφερ Ανιστον (Jennifer Aniston). Η πρωταγωνίστρια της δημοφιλούς σειράς «Τα Φιλαράκια» βρέθηκε τις περασμένες ημέρες στην Ελλάδα, χωρίς πάντως κανείς να αντιληφθεί την παρουσία της.

Το δείπνο σε πολυτελές εστιατόριο

Όπως αποκαλύπτεται μέσω μίας ιστορίας που ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram o γνωστός καλλιτεχνικός μάνατζερ, Μάριος Παπαδάτος, η 55χρονη ηθοποιός φαίνεται πως αποφάσισε να πρωτοτυπήσει, αφού, σε αντίθεση με πολλούς άλλους διάσημους, δεν επισκέφθηκε την κοσμοπολίτικη Μύκονο ή τη Σαντορίνη, αλλά επέλεξε για τις διακοπές της ένα από τα νησιά του Ιονίου.

Συγκεκριμένα, η αγαπημένη ηθοποιός βρέθηκε πριν λίγες ημέρες στο νησί της Κέρκυρας, με την ίδια να καταγράφεται στη διάρκεια βραδινής της εξόδου σε γνωστό μπαρ του νησιού. Στο εν λόγω στιγμιότυπο, η Ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός απεικονίζεται με ένα μαύρο τοπ, καθισμένη σε ένα τραπέζι του δημοφιλούς μπαρ, να πίνει σφηνάκια, με τον Μάριο Παπαδάτο να ενημερώνει τους διαδικτυακούς του φίλους ότι «Λίγες ημέρες πριν το πιο διάσημο «Φιλαράκι» του κόσμου μάς επισκέφθηκε!».

Ο μουσικός παραγωγός, μάλιστα, εμφανίζεται γοητευμένος από την ηθοποιό, συμπληρώνοντας με ευγνωμοσύνη στην ανάρτησή του: «Τζένιφερ Άνιστον, μας τίμησες και σε ευχαριστούμε! Είσαι σπάνιο είδος!».

Ωστόσο η ίδια από πλευράς της δεν έχει αναρτήσει κάποια φωτογραφία ή βίντεο από τις διακοπές της, θέλοντας προφανώς να απολαύσει τις διακοπές της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

ΚέρκυραΧόλιγουντΤζένιφερ Άνιστονηθοποιός