Lifestyle|19.08.2024 15:21

Δημήτρης Σταρόβας: Επιστρέφει στη σκηνή - Δείτε σε ποια εμβληματική παράσταση

Newsroom

Μόλις τέσσερις μήνες έχουν περάσει έπειτα από τις το εγκεφαλικό επεισόδιο του Δημήτρη Σταρόβα. Ο 61χρονος καλλιτέχνης είχε συγκινήσει τους πάντες με το πρώτο βίντεο που είχε αναρτήσει λίγες ημέρες μετά λέγοντας πως θα επιστρέψει σύντομα και το κάνει πράξη.

Η επιστροφή του, λοιπόν, φαίνεται να είναι προ των πυλών, καθώς ο Δημήτρης Σταρόβας θα λάβει μέρος σε εμβληματική μουσική παράσταση την οποία αναμένει το κοινό με μεγάλο ενδιαφέρον και ανυπομονησία.

Η μεγάλη επιστροφή

Σε κάτι περισσότερο από ένα μήνα ο 'Ελληνας ηθοποιός θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι μέσα από την θεατρική παράσταση «Άγαμοι Θύται» του Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Για μία μοναδική παράσταση στη Θεσσαλονίκη στις 24 Σεπτεμβρίου στο Θέατρο Δάσους, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει όλο το καστ μαζί με αφορμή τη συμπλήρωση των 33 χρόνων από την ίδρυση του.

Σε αυτή την παράσταση όπως αναγράφεται στο δελτίο τύπου θα βρίσκεται και ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έχει υπάρξει βασικό και αναντικατάστατο μέλος του έργου για πολλά χρόνια.

«Φέτος, με αφορμή τη συμπλήρωση 33 ετών από την ίδρυσή τους, οι «Άγαμοι Θύται» και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη. Στην πόλη απ’ όπου όλα ξεκίνησαν! Την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου, στο Θέατρο Δάσους, θα μας παρουσιάσουν μία επετειακή παράσταση, ένα σκηνικό ταξίδι με σταθμούς τις καλύτερες στιγμές τους. Ένα ταξίδι με επιβάτες – προσκεκλημένους επί σκηνής τους κατά καιρούς «Άγαμους», τους σπουδαίους δηλαδή Έλληνες καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν μαζί τους.

Οι παραβάτες των κωμικών νόμων, η dream team του γέλιου, με τη ρηξικέλευθη και λοξή ματιά τόσο στην τρυφερότητα της νοσταλγίας όσο και στην αμεσότητα της επικαιρότητας, με το μοναδικό κωμικό ιδίωμα που διαθέτουν, έρχονται να μας ξεσηκώσουν, αψηφώντας τα κλισέ της ψυχαγωγίας και της διασκέδασης.

Η επετειακή αυτή τους παράσταση είναι ένα ανθολόγιο των καλύτερων σκηνικών στιγμών της περίφημης ομάδας, μια ιστορική διαδρομή, μια προσέγγιση της σάτιρας άνευ βωμολοχίας», γράφει η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής.

Ενώ οι συντελεστές είναι αναλυτικά οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Άκης Σακελλαρίου, Χρήστος Μητρέντσης, Ταξιάρχης Χάνος, Ρούλα Μανισσάνου και πολλοί πολλοί άλλοι

Special Guest ο σπουδαίος Μανώλης Μητσιάς

Πρωταγωνιστούν οι: Ηλιάνα Γαϊτάνη, Ανδριάνα Αχιτζάνοβα, Κατερίνα Πλεξίδα, Ορφέας Τσαρέκας, Στέφανος Πίττας

Χορεύουν: Ελένη Δημακουλέα, Ιωάννα Κάγιου, Δανάη Κουτέλα, Έλενα Μαυρομανωλάκη

Ορχήστρα: Δημήτρης Χριστόνης (μπάσο), Σάκης Ντοβόλης (κιθάρα), Πασχάλης Καρβουνάρης (τρομπέτα), Χάρης Ευαγγέλου (τρομπέτα), Νίκος Χρυσούλης (τούμπα), Τάσος Γκέντζης (Κλαρίνο, σαξόφωνο), Ραφαήλ Γκέντζης (ακορντεόν), Στέλιος Τσομπανίδης (ντράμερ)

Δημήτρης ΣταρόβαςΘέατρο ΔάσουςΑγαμοι θύταιΙεροκλής ΜιχαηλίδηςΓεράσιμος ΣκιαδαρέσηςκαλλιτέχνηςΘεσσαλονίκη