Lifestyle|26.08.2024 16:10

Bruce Springsteen: Πότε θα αποσυρθεί; Δείτε τι απάντησε

Newsroom

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν (Bruce Springsteen) δεν σκοπεύει να κρεμάσει την κιθάρα του σύντομα. Ο θρύλος της ροκ για πάνω από πέντε δεκαετίες, ξεκαθάρισε μπροστά σε ένα ενθουσιώδες κοινό, κατά τη διάρκεια εμφάνισής του στο «Citizens Bank Park» της Πενσυλβάνια, ότι μαζί με τους συνοδοιπόρους του, τη θρυλική «E Street Band» δεν έχουν καμία πρόθεση να αποσυρθούν.

«Είμαστε εδώ για 50 αναθεματισμένα χρόνια και δεν τα παρατάμε! Δεν θα κάνουμε καμιά αποχαιρετιστήρια περιοδεία! Θεέ μου! Καμία αποχαιρετιστήρια περιοδεία για την E Street Band! Καμία πιθανότητα», είπε ο Σπρίνγκστιν και συνέχισε. «Αποχαιρετισμός σε τι; Σε χιλιάδες ανθρώπους που φωνάζουν το όνομά σου; Δεν πάω πουθενά!».

Ωστόσο, κατά την διάρκεια της περιοδείας αρκετές φορές ο θρύλος της ροκ αναγκάστηκε να ακυρώσει τις εμφανίσεις του λόγω προβλημάτων υγείας, όπως τον περασμένο χρόνο όταν διαγνώστηκε με πεπτικό έλκος.

«Τραγουδάς με το διάφραγμα. Το διάφραγμά μου πονούσε τόσο πολύ που όταν πήγαινα να τραγουδήσω, με πέθαινε», είχε δηλώσει στην ραδιοφωνική εκπομπή του Jim Rotolo, τον Μάρτιο. «Στην κυριολεξία δεν μπορούσα να τραγουδήσω καθόλου και αυτό κράτησε δύο ή τρεις μήνες, μαζί με μια πληθώρα άλλων επώδυνων προβλημάτων».

Ο κιθαρίστας Στίβεν βαν Ζαντ (Steven Van Zandt) διέψευσε και εκείνος με την σειρά του όλα όσα ακούστηκαν για επικείμενη αποχαιρετιστήρια περιοδεία. «Δεν βλέπω το τέλος να είναι ορατό στον ορίζοντα, για να είμαι ειλικρινής. Νομίζω ότι μπορούμε να παίζουμε κάθε καλοκαίρι, για πάντα», σχολίασε.

Η περιοδεία τους θα συνεχιστεί με εμφανίσεις μεταξύ άλλων στην Ουάσιγκτον και την Βαλτιμόρη πριν ολοκληρωθεί για φέτος, στο Τορόντο και το Βανκούβερ τις 22 Νοεμβρίου. Παράλληλα, τον Οκτώβριο θα κυκλοφορήσει στο Disney+ και το Hulu, το ντοκιμαντέρ «Road Diary: Bruce Springsteen and The E Street Band» το οποίο θα μεταφέρει στη μικρή οθόνη τα παρασκήνια της παγκόσμιας περιοδείας τους, σύμφωνα με το Billboard.

Μπρους Σπρίνγκστιν