Lifestyle|30.08.2024 15:26

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και πρίγκιπας Χάρι εμφανίστηκαν στο ίδιο μέρος αλλά ήταν σαν ξένοι

Newsroom

Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και ο πρίγκιπας Χάρι βρέθηκαν στην κηδεία του θείου τους, λόρδου Ρόμπερτ Φέλοους (Robert Fellowes), ο οποίος πέθανε από άγνωστη αιτία στις 29 Ιουλίου. Ωστόσο, φέρεται να απέφυγαν ο ένας τον άλλον, όπως αναφέρει η εφημερίδα «The Sun».

Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία St. Mary's στο Snettisham του Norfolk την Τετάρτη 28 Αυγούστου.

Ο λόρδος Φέλοους, κουνιάδος της πριγκίπισσας Νταϊάνα, έφυγε από τη ζωή στα 82 του χρόνια και ήταν παντρεμένος με την λαίδη Τζέιν Σπένσερ, τη μεγαλύτερη αδερφή της Νταϊάνα. Μαζί απέκτησαν τρία παιδιά.

Δίπλα - δίπλα αλλά δύο ξένοι

Ένας οικογενειακός φίλος δήλωσε ότι ήταν «πολύ χαρούμενοι που και οι δύο πρίγκιπες ήταν εκεί», σύμφωνα με το δημοσίευμα του People και πρόσθεσε πως «Κάθισαν στο πίσω μέρος, αλλά όχι μαζί».

Μια άλλη πηγή δήλωσε, ότι δεν γνώριζαν ότι ο Χάρι και ο πρίγκιπας της Ουαλίας ήταν εκεί μέχρι που τους είδαν μετά τη λειτουργία, προσθέτοντας: «Έφτασαν πολύ διακριτικά».

«Ο Ουίλιαμ και ο Χάρι ήταν και οι δύο εκεί, αλλά δεν τους είδαμε ποτέ να μιλούν μεταξύ τους και κρατούσαν αποστάσεις», πρόσθεσε ένας άλλος παρευρισκόμενος.

Η ρήξη των δύο αδελφών, ξεκίνησε το 2016 όταν ο Ουίλιαμ εξέφρασε τις ανησυχίες του για το πόσο γρήγορα προχωρούσε ο Χάρι τη σχέση του με τη Mέγκαν Μαρκλ. Η τελευταία φορά που βρέθηκαν μαζί, ήταν τον Μάιο του 2023 στη στέψη του βασιλιά Καρόλου με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι δεν είχαν και πάλι επικοινωνία.

Πρίγκιπας Χάριπρίγκιπας ΟυίλιαμΒασιλιάς Κάρολος