Lifestyle|04.09.2024 10:08

Μανώλης Λιδάκης: Το πρώτο μήνυμα μετά το κρίσιμο χειρουργείο - «Ευχαριστώ θερμά από τα βάθη της καρδιάς μου»

Newsroom

Ο Μανώλης Λιδάκης περνάει μια δύσκολη περίοδο, καθώς αντιμετωπίζει σοβαρό ορθοπεδικό πρόβλημα που απαιτεί χειρουργική αντιμετώπιση.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής, μέσα από αναρτήσεις του, είχε ενημερώσει τους θαυμαστές του για την κατάστασή του, αποκαλύπτοντας ότι έχει αναγκαστεί ν' αποσυρθεί προσωρινά από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες.

Στα τέλη Αυγούστου, ο 64χρονος καλλιτέχνης νοσηλεύτηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου. Παρόλο που αρχικά δεν είχε γίνει γνωστός ο λόγος της εισαγωγής του, ένας στενός φίλος του, ο Ανδρέας Αεράκης, επιβεβαίωσε την είδηση μέσω Facebook, εκφράζοντας την ελπίδα ότι ο τραγουδιστής θα ξεπεράσει αυτό το πρόβλημα υγείας.

«Μιλήσαμε στο τηλέφωνο και μας διαβεβαίωσε ότι θα βγει νικητής και θα κερδίσει κι αυτή την μάχη. Του ευχόμαστε όλα να πάνε καλά!» είχε γράψει μεταξύ άλλων.

Ακυρώθηκαν όλες οι καλοκαιρινές του συναυλίες

Ο Μανώλης Λιδάκης είχε ήδη ακυρώσει όλες τις καλοκαιρινές του συναυλίες, ενημερώνοντας το κοινό του από τα τέλη Ιουνίου ότι χρειάζεται να υποβληθεί σε δύο χειρουργικές επεμβάσεις. Με ειλικρίνεια, είχε δηλώσει τη λύπη του για την ακύρωση των προγραμματισμένων εμφανίσεών του, ευχόμενος σε όλους υγεία και εκφράζοντας την ευχή να μη βρεθεί κανείς σε αντίστοιχη θέση.

«Αγαπημένοι μου φίλοι, λυπάμαι πάρα πολύ που σας στεναχωρώ αλλά σοβαροί λόγοι υγείας (πρέπει να κάνω δύο χειρουργεία) δεν μου επιτρέπουν να εμφανίζομαι επί σκηνής και να συνεχίσω την περιοδεία που έχει προγραμματιστεί σε όλη την Ελλάδα. Εύχομαι υγεία σε όλους και να μην έρθει ποτέ κανένας στη θέση μου, ούτε ο χειρότερος εχθρός μου». 

Μετά την ολοκλήρωση της πρώτης επέμβασης, ο ίδιος καθησύχασε τους φίλους του, ανακοινώνοντας ότι όλα πήγαν καλά. Ευχαρίστησε τον ορθοπεδικό χειρουργό Γεώργιο Κουβίδη για την άριστη φροντίδα και έλαβε δεκάδες ευχές για γρήγορη ανάρρωση, ενόψει και της δεύτερης επέμβασης που αναμένεται να ακολουθήσει σύντομα.

τραγουδιστήςχειρουργείοΜανώλης Λιδάκης