Lifestyle|05.09.2024 11:53

Anna Wintour: Αρνήθηκε να απονείμει βραβείο στη Naomi Campbell - Η αφοπλιστική απάντηση του μοντέλου

Newsroom

Μια νέα διαμάχη φαίνεται να έχει ξεσπάσει ανάμεσα σε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα του κόσμου της μόδας, την Άννα Γουίντουρ (Anna Wintour) και τη Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell). Το περιστατικό που πυροδότησε την ένταση έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του Harlem Fashion Row, της εκδήλωσης που άνοιξε την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης.

Η αρχισυντάκτρια της Vogue ήταν προγραμματισμένο να απονείμει στη Ναόμι Κάμπελ το βραβείο Fashion Icon Award. Ωστόσο, σύμφωνα με το Diet Prada, η Γουίντουρ ζήτησε ν' αλλάξει το πρόγραμμα και να παρουσιάσει το βραβείο νωρίτερα, αντί για το τέλος της εκδήλωσης, όπως συνηθίζεται. Η Ναόμι, όμως, έφτασε με βάση το αρχικό χρονοδιάγραμμα, κάτι που φαίνεται να εκνεύρισε την Γουίντουρ.

Σε ένδειξη δυσαρέσκειας, η Άννα Γουίντουρ ανέθεσε την απονομή του βραβείου στην Samira Nasr, αρχισυντάκτρια του Harper's Bazaar, και δεν δίστασε να σχολιάσει κατά την ομιλία της: «Είμαι πολύ συνεπής άνθρωπος και έχω την τιμή να απονείμω το βραβείο σε κάποιον που συχνά αργεί». Η Γουίντουρ αποχώρησε από την εκδήλωση μετά την ομιλία της, όπως ανέφερε το TMZ.

 

Όταν η Ναόμι Κάμπελ έφτασε και ενημερώθηκε για την απουσία της Γουίντουρ, δεν δίστασε να σχολιάσει ευθέως την κατάσταση. Συγκεκριμένα, την ώρα που παραλάμβανε το βραβείο της από τη Samira Nasr, δήλωσε: «Είναι τόσο σημαντικό που βρίσκομαι εδώ σήμερα, είναι τιμή μου.  Όλα θα πάνε όπως πρέπει να πάνε. Δεν ήταν δική μου επιλογή να έχω την "άλλη κυρία" (αναφερόμενη στην Άννα Γουίντουρ). Θα προτιμούσα πολύ περισσότερο να έχω αυτή».

Το κοινό έμεινε άφωνο από την ειλικρίνεια της, καθώς το μοντέλο πρόσθεσε: «Πάντα λέω την αλήθεια μου. Δεν θ' αλλάξω τώρα».

Αξιοσημείωτο είναι ότι αρκετά διεθνή μέσα ανέφεραν πως η καθυστέρηση της Ναόμι Κάμπελ ήταν αποτέλεσμα του δικού της προγράμματος και όχι της αλλαγής της ώρας από τη Γουίντουρ.

Ναόμι ΚάμπελΕβδομάδα Μόδας της Νέας ΥόρκηςΆννα Γουίντουρ