Lifestyle|09.09.2024 16:15

Angelina Jolie: Πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον 20χρονο γιο της έπειτα από σοβαρό ατύχημα

Newsroom

Συνοδευόμενη από τον γιο της Παξ έφτασε η Αντζελίνα Τζολί (Angelina Jolie) στην πρεμιέρα της νέας της ταινίας «Without Blood» στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο 2024.

Ο 20χρονος γιος της ηθοποιού και του Μπραντ Πιτ έκανε ουσιαστικά την πρώτη του εμφάνιση έπειτα από το σοβαρό ατύχημα που είχε με το ηλεκτρικό του ποδήλατο στο δρόμο με σύγκρουση με αυτοκίνητο, η οποία τον οδήγησε στην εντατική.

Τα στιγμιότυπα που κυκλοφόρησαν

Ο Παξ πόζαρε από το κόκκινο χαλί του φεστιβάλ υποβασταζόμενος από τη μητέρα του, ενώ στα στιγμιότυπα που δημοσιοποιήθηκαν φαίνεται και ο μαύρος νάρθηκας στο χέρι του.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, ο Παξ εθεάθη έξω για πρώτη φορά μετά το ατύχημα, συνοδεύοντας τη μαμά του σε μια έξοδο στο Μπέβερλι Χιλς.

Ο Παξ - ο οποίος δε φορούσε κράνος - έπεσε στο πίσω μέρος ενός αυτοκινήτου που ήταν σταματημένο σε μια διασταύρωση στη λεωφόρο Los Feliz στο Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια βραδινής βόλτας του τη Δευτέρα 29 Ιουλίου. Ο Παξ ήταν αναίσθητος και ανέκτησε τις αισθήσεις του μόνο όταν έφτασαν οι τραυματιοφορείς. Οι μάρτυρες σκέφτηκαν τα χειρότερα, ενώ οι γιατροί πίστευαν ότι μπορεί να είχε υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία, σύμφωνα με το TMZ.

Ο 20χρονος χτύπησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ένα «σύνθετο τραύμα». Νοσηλεύτηκε στην εντατική και βγήκε στις αρχές του Αυγούστου.

Αντζελίνα ΤζολίηθοποιόςΜπραντ ΠιτΤορόντο