Lifestyle|10.09.2024 15:06

Mariah Carey: Η πρώτη ανάρτηση μετά το θάνατο της μητέρας της και της αδερφής της - «Σας αγαπώ»

Newsroom

Η πρώτη εμφάνιση της Μαράια Κάρεϊ (Mariah Carey) έπειτα από το θάνατο της μητέρας της Πατρίτσια και της αδερφής της Αλισον έγινε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. 

Η 55χρονη τραγουδίστρια δήλωσε ότι οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες, με το βίντεο να τη δείχνει να κάνει πρόβες ενόψει των επερχόμενων συναυλιών της στην Κίνα και τη Βραζιλία. Στο κλιπ, η Κάρει τραγουδάει μια αργή εκδοχή του τραγουδιού της του 2005 "It’s Like That", πριν πει στους θεατές της: «Θα τα πούμε σύντομα, Κίνα».

 

Στη λεζάντα έγραψε ότι «επέστρεψε στη δουλειά», ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη της για την υποστήριξη των θαυμαστών της. «Ήταν μερικές δύσκολες εβδομάδες, αλλά εκτιμώ τόσο πολύ την αγάπη και την υποστήριξη όλων και ανυπομονώ να δω τους θαυμαστές μου στην Κίνα και τη Βραζιλία», έγραψε η Κάρει στη λεζάντα της ανάρτησης. «Σας αγαπώ!» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με το PEOPLE, στις 27 Αυγούστου τόσο η μητέρα της όσο και η αδερφή της πέθαναν την ίδια ημέρα μέσα στο ίδιο Σαββατοκύριακο. Η ίδια η σταρ σε δήλωσή της στο περιοδικό αποκάλυψε: «Η καρδιά μου είναι ραγισμένη που έχασα τη μητέρα μου το περασμένο Σαββατοκύριακο. Δυστυχώς, σε μια τραγική τροπή των γεγονότων, η αδελφή μου έχασε τη ζωή της την ίδια μέρα».

θάνατοςτραγουδίστριαΜαράια Κάρεϊ