Lifestyle|11.09.2024 10:08

Celine Dion: Μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες ετοιμάζεται να τραγουδήσει και στη Eurovision

Newsroom

Μετά την πολύ πετυχημένη εμφάνιση της από τον Πύργο του Αϊφελ στην Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού, η Σελίν Ντιόν (Celine Dion) σκοπεύει να μείνει στα φώτα της δημοσιότητας και να μην αποσυρθεί.

Η 56χρονη σούπερ σταρ έχει, σύμφωνα με τη Daily Mail, ακόμη μία εμφάνιση «στα σκαριά». Η τραγουδίστρια με καταγωγή από τον Καναδά φαίνεται να είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τους διοργανωτές για να πραγματοποιήσει μία εμφάνιση στον τελικό του 69ου διαγωνισμού της Eurovision που φέτος θα πραγματοποιηθεί στη Βασιλεία της Ελβετίας.

Ακριβώς 37 χρόνια μετά από τη δική της νίκη για τη χώρα στο Δουβλίνο με το τραγούδι «Ne partez pas sans moi», η Ντιόν θέλει να ανέβει στη σκηνή του St. Jakubshalle της Ελβετίας με αφορμή τη νίκη της χώρας τον περασμένο Μάιο στο Μάλμε με το Nemo και το τραγούδι «The Code».

Η νίκη της Σελίν Ντιόν στον διαγωνισμό της Eurovision ήταν καθοριστικής σημασίας για την καριέρα της, καθώς ήταν το εφαλτήριο για εκείνη να ξεκινήσει το δρόμο της προς την κορυφή. Η εμφάνισή της καθήλωσε τόσο το κοινό όσο και τις κριτικές επιτροπές. Κέρδισε, εξασφαλίζοντας 137 βαθμούς, μόλις έναν βαθμό μπροστά από τη συμμετοχή του Ηνωμένου Βασιλείου.

«Θα τραγουδήσω ακόμη και αν χιονίζει»

Εντωμεταξύ, στη δημοσιότητα δόθηκε το παρασκήνιο από την εμφάνιση της στους Ολυμπιακούς Αγώνες, καθώς όπως φαίνεται η Ντιόν ήταν αποφασισμένη να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής, Τομά Ζολί, είπε πως οι πρόβες για την εμφάνιση της Ντιόν στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ και την ερμηνεία του «Hymne a L'Amour» της θρυλικής Εντίθ Πιαφ, πραγματοποιήθηκαν στις 3 τα ξημερώματα της παραμονής της τελετής έναρξης.

«Όταν έφτασε της παρουσιάσαμε δύο επιλογές χώρου για την εμφάνισή της. Η πρώτη ήταν στο Τροκαντερό» είπε ο Ζολί με την Σελίν Ντίον να είναι κατηγορηματική.

«Θα προσπαθήσω αλλά εγώ θα τραγουδήσω εκεί πάνω ανεξάρτητα του αν θα φυσάει, θα χιονίζει ή θα βρέχει. Εγώ θα τραγουδήσω στον πρώτο όροφο του Πύργου του Άιφελ. Αυτή ήταν η αρχική σου ιδέα και είναι το όνειρο μου εδώ και παρά πολύ καιρό» ήταν η απάντηση που έδωσε η Καναδή τραγουδίστρια.

Σύμφωνα με τον Ζολί «το όνειρό της ήταν να τραγουδήσει στον Πύργο του Άιφελ χωρίς playback και αυτό που ακούσατε είναι η φωνή της. Αυτό που είδατε είναι μια σιδηρά κυρία πάνω σε μια δεύτερη "σιδηρά κυρία" όπως ο Πύργος του Άιφελ».

τραγουδίστριαΣελίν ΝτιόνEurovisionΕλβετίαΟλυμπιακοί Αγώνες 2024