Lifestyle|11.09.2024 16:21

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Αν έλεγα στον πατέρα μου ότι ψήφισα Μητσοτάκη, δε θα το άντεχε»

Newsroom

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης στην εκπομπή «ACTION Τώρα». Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για τη μέχρι τώρα πορεία του στον χώρο, τις πολιτικές του πεποιθήσεις αλλά και την κατάσταση της υγείας του φίλου του Δημήτρη Σταρόβα.

Ο καλλιτέχνης μίλησε αρχικά για τη σχέση του με το πατέρα του αλλά και το πόσο τον επηρέασε πολιτικά και αν του επέβαλε ποτέ να ψηφίσει αυτό που ήθελε.

«Επειδή στους Άγαμους κάνουμε και πολιτικά σχόλια, του αρέσουν. Ο μπαμπάς ήταν ΠΑΣΟΚ με καταβολές πιο αριστερά, λόγω οικογένειας. Την πρώτη φορά που ψήφισα δεν ψήφισα ΠΑΣΟΚ και δε μου είπε τίποτα. Ποτέ δεν μου είπε τι να ψηφίσω. Δεν άνηκα ποτέ στο δεξιό χώρο. Ο πατέρας μου θα μου έλεγε κάτι αν θα ψήφιζα Μητσοτάκη», δήλωσε.

«Ο Δημήτρης είναι μια χαρά»

Στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση της υγείας και την επιστροφή του Δημήτρη Σταρόβα στο καλλιτεχνικό στερέωμα και συγκεκριμένα στην παράσταση «Αγαμοι Θύται», που φέτος κλείνουν 34 χρόνια επιτυχίας. 

«Μια χαρά είναι ειδικά κιθάρα πετάει, στον λόγο θέλει λίγο ακόμα προπόνηση και είναι μια χαρά. Αφού παίζει βλέπετε» δήλωσε και πρόσθεσε: «Έπαιζε τον άλλο ρόλο κανονικά, τον αστυνομικό που ανακρίνει τον καπνιστή και φορούσα εγώ την κουκούλα. Ήταν ωραίος τρόπος για να κάνει πρώτη εμφάνιση, οπότε βγαίνει με την κουκούλα…».

καλλιτέχνηςΙεροκλής ΜιχαηλίδηςΔημήτρης Σταρόβας