Lifestyle|14.09.2024 12:15

«Όλα κατέρρευσαν»: Συγκλονίζει η Ελ Μακφέρσον για τη μάχη της με τον αλκοολισμό

Newsroom

Η Ελ Μακφέρσον (Elle Macpherson) μίλησε για πρώτη φορά για τη μυστική της μάχη με τον εθισμό στο αλκοόλ και αποκάλυψε γιατί αποφάσισε να πάει σε κέντρο αποτοξίνωσης.

Το 60χρονο σούπερ μόντελ, που είναι πλέον περισσότερα από 20 χρόνια νηφάλια, αποκάλυψε τον αλκοολισμό της στα απομνημονεύματά της «Life, Lessons, and Learning to Trust Yourself», τα οποία κυκλοφόρησαν στην Αυστραλία την περασμένη εβδομάδα.

«Ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ»

Η Μακφέρσον είπε στο «The Jess Rowe Big Talk Show» του LiSTNR ότι συνήθιζε να κάνει εμετό τρεις φορές πριν πάει για ύπνο και μετά να πίνει ένα λίτρο νερό.

Το διάσημο μοντέλο είπε ότι τελικά πήρε την απόφαση να «στηρίξει τον εαυτό της» πηγαίνοντας σε κέντρο αποτοξίνωσης και να αποτοξινωθεί. «Σίγουρα δεν ένιωθα ότι ήμουν εκτός ελέγχου μέχρι που μπήκα στην αποτοξίνωση για περίπου 21 ημέρες. Όλα κατέρρευσαν», είπε στην οικοδέσποινα Jessica Rowe.

«Μόλις πήρα αυτή την απόφαση, αυτή αφορούσε το πώς θα υποστηρίξω τον εαυτό μου… και ήταν η καλύτερη απόφαση που πήρα ποτέ. Ήταν το θεμέλιο των πάντων πραγματικά», πρόσθεσε.

Και συνέχισε: «Δεν μπορούσα να γίνω (νηφάλια) αν χρησιμοποιούσα το αλκοόλ για να μουδιάσω τα συναισθήματά μου. Ένιωθα αποσυνδεδεμένη από τον εαυτό μου και τους άλλους».

Το διάσημο μοντέλο εξήγησε κλείνοντας ότι εξασφάλισε να φροντίζει τα παιδιά της «αλλά δεν το εφάρμοζα στον εαυτό μου. Τελικά, συνειδητοποίησα ότι είχα περάσει πολλά χρόνια κάνοντας ζογκλερικά και ότι αυτό είναι ανεξέλεγκτο. Ήταν μια τεράστια ανακούφιση να αφεθώ επιτέλους και να συνειδητοποιήσω ότι όλα είναι τέλεια όπως είναι».

μοντέλοαλκοολισμόςΕλ Μακφέρσον