Lifestyle|15.09.2024 15:15

Kate Winslet: Υποβλήθηκε σε θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης

Newsroom

Η Κέιτ Γουίνσλετ (Kate Winslet) δε διστάζει να αποκαλύψει προσωπικά της δεδομένα. Η 48χρονη σταρ του «Τιτανικού», αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε σε θεραπεία υποκατάστασης τεστοστερόνης για να ενισχύσει τη λίμπιντο της.

«Μερικές φορές οι γυναίκες έχουν μια πραγματική βουτιά στη λίμπιντο επειδή μπορεί να συμβαίνουν πράγματα με τον θυρεοειδή τους», είπε κατά τη διάρκεια του επεισοδίου της Παρασκευής στο podcast «How to Fail» καθώς προσέφερε συμβουλές σε έναν ακροατή που ήθελε να ανανεώσει τη σεξουαλική του ζωή.

«Θα μπορούσαν επίσης να συμβαίνουν πράγματα με το επίπεδο τεστοστερόνης σας. Πολλοί άνθρωποι δεν το γνωρίζουν αυτό, αλλά οι γυναίκες έχουν τεστοστερόνη στο σώμα τους, όταν τελειώνει, όπως τα αυγά, έχει φύγει, και μόλις φύγει πρέπει να την αντικαταστήσεις και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει και θα νιώσω ξανά σέξι», πρόσθεσε η ηθοποιός, η οποία παντρεύτηκε με τον σύζυγό της Edward Abel Smith το 2012.

Η ηθοποιός διαβεβαίωσε επίσης τον ακροατή ότι «δεν φταίει [αυτή]» για τις αλλαγές που υφίστανται τα γυναικεία σώματα. «Τα σώματά μας είναι περίεργα και συμπεριφέρονται με περίεργους τρόπους, ειδικά καθώς μεγαλώνουμε», είπε.

Επανέλαβε ένα παρόμοιο συναίσθημα στη συνέντευξή της τον Σεπτέμβριο στο Harper's Bazaar UK, λέγοντας ότι πιστεύει ότι οι γυναίκες «γίνονται πιο όμορφες όσο μεγαλώνουν».

«Τα πρόσωπά μας γίνονται περισσότερο αυτό που είμαστε, κάθονται καλύτερα στη δομή των οστών μας, έχουν περισσότερη ζωή, περισσότερη ιστορία», είπε στο περιοδικό.

«Έμαθα επίσης ότι είναι σημαντικό να φροντίζεις τον εαυτό σου από μέσα — όχι μόνο πώς τρως και φροντίζεις τον εαυτό σου από διατροφική άποψη, αλλά πώς φροντίζεις τον εαυτό σου από την άποψη της ψυχικής ευεξίας, πώς νιώθεις για τον εαυτό σου συναισθηματικά, σωματικά, τη θέση σου μέσα στον κόσμο, πώς περπατάς στον κόσμο, πώς ζεις με ακεραιότητα και ειλικρίνεια», δήλωσε.

ηθοποιόςΚέιτ Γουίνσλετ