Lifestyle | 15.09.2024 21:08

Κοινή έξοδος για Jennifer Lopez και Ben Affleck: Φήμες για επανένωση

Newsroom

Δεν λένε να ηρεμήσουν οι Τζένιφερ Λόπεζ (Jennifer Lopez) και Μπεν Αφλεκ (Ben Affleck) με το πρώην ζευγάρι να έχει μια νέα έντονη συνάντηση εν μέσω του διαζυγίου τους, η οποία παράλληλα πυροδότησε φήμες για επανασύνδεση. Το ζευγάρι εθεάθη σε κοινή έξοδο για brunch μαζί με τα παιδιά τους στο ξενοδοχείο Beverly Hills στην Καλιφόρνια το Σάββατο.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Page Six, «o Μπεν και η Τζένιφερ βρίσκονται αυτήν τη στιγμή στο Polo Lounge στο ξενοδοχείο Beverly Hills, κρατώντας ο ένας το χέρι του άλλου, ενώ παράλληλα φιλιούνται. Τα παιδιά είναι μαζί τους, αλλά σε ένα ξεχωριστό τραπέζι», γεγονός που προκάλεσε ερωτήματα και πυροδότησε τις εικασίες για την κατάσταση της σχέσης του ζευγαριού που ήδη έχει ξεκινήσει τη διαδικασία διαζυγίου.

Κάποια στιγμή, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε να έχει μια έντονη συνομιλία σε ένα αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο έξω από το κτίριο με την Λόπεζ να σκουπίζει τα δάκρυά της, σύμφωνα με την Daily Mail.

Η Λατίνα σουπερστάρ φορούσε ένα μακρυμάνικο μαύρο crop top και ένα σκούρο τζιν παντελόνι για την έξοδο, ενώ ο ηθοποιός φορούσε ένα μπλε πουκάμισο με κουμπιά και ένα τζιν παντελόνι με αθλητικά παπούτσια Nike.

 

Η σταρ φορούσε επίσης το δαχτυλίδι αρραβώνων στο ροζ δάχτυλό της και ένα δαχτυλίδι «Jennifer» στο δάχτυλο του γάμου της. Τα παιδιά του Αφλεκ, Σεραφίνα και Σάμιουελ, καθώς και τα δίδυμα της Λόπεζ, Εμμα και Μαξ φωτογραφήθηκαν να μπαίνουν στο ξενοδοχείο μαζί τους.

Η οικογενειακή έξοδος σημαδεύτηκε από μια εμφάνιση της πρώην συζύγου του Αφλεκ, Τζένιφερ Γκάρνερ (Jennifer Garner), η οποία εθεάθη να φεύγει από το ξενοδοχείο με τα παιδιά της ύστερα από το brunch.

Η συγκεκριμένη έξοδος έρχεται σχεδόν έναν μήνα, αφότου η τραγουδίστρια υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από τον χολιγουντιανό σταρ, ανήμερα τη δεύτερη επέτειο του γάμου τους. Στην κατάθεση, ανέφερε ασυμβίβαστες διαφορές ως τον λόγο για τον χωρισμό τους. Η Λόπεζ ανέφερε επίσης την ημερομηνία του χωρισμού τους ως 26 Απριλίου.

Μπεν ΆφλεκτραγουδίστριαηθοποιόςΤζένιφερ ΛόπεζΤζένιφερ Γκάρνερ