Lifestyle|16.09.2024 17:08

Σεφερλής: «Θα τους ξεμπροστιάσω όλους, θα περάσουμε καλά»

Newsroom

Πρόσωπο των τελευταίων ημερών έχει γίνει ο Μάρκος Σεφερλής με αφορμή τη φετινή του καλοκαιρινή παράσταση που γιορτάζει τα 20 χρόνια παραστάσεων στο Δελφινάριο.

Ενα κομμάτι της περιλαμβάνει τη μεταμφίεση του θιασάρχη και ηθοποιού στο Nemo, το non binary άτομο που κέρδισε στη Eurovision 2024. Από την πρεμιέρα και μετά, άρχισαν να διαρρέουν στα social media, αποσπάσματα από το νούμερο του Μάρκου Σεφερλή και πολλοί τον στοχοποίησαν για κοροϊδία σε βάρος του τραγουδιστή. Υπήρχαν όμως και αρκετοί υποστηρικτές του κωμικού, που εξέφρασαν την άποψη ότι κάνει σάτιρα.

Η σκληρή απάντηση του

Ο Μάρκος Σεφερλής όπως αποκάλυψε σε βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το μεσημέρι της Δευτέρας 16 Σεπτεμβρίου, εξαιτίας αυτών που συνέβησαν, πολλές τηλεοπτικές εκπομπές «έβαλαν λυτούς και δεμένους» όπως ανέφερε, για να του αποσπάσουν κάποια σχετική δήλωση. Επειδή όμως αρνήθηκε, οι ίδιες εκπομπές όπως τόνισε, είπαν διάφορα για εκείνον. Στο τέλος δε του μηνύματός του, προειδοποιεί πως θα ξεμπροστιάσει τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών, με επιχειρήματα.

 

Αναλυτικά, δήλωσε: «Για να δείτε τι υποκρισία υπάρχει. Μέχρι χθες σχεδόν όλοι οι παρουσιαστές με καλούσαν, έβαλαν λυτούς και δεμένους για να βγω στην πρώτη τους εκπομπή. Σε όσους αρνήθηκα, βγήκαν σήμερα και είπαν διάφορα για μένα. Λοιπόν, ακούστε τι έχει γίνει. Τόσα χρόνια δεν ασχολούμουν μαζί τους για να μην τους δώσω αξία, τώρα που κατάλαβα ότι και να ασχοληθώ μαζί τους δεν θα πάρουν καμία αξία, γιατί ο κόσμος ξέρει ποιοι πραγματικά είναι, θα τους ξεμπροστιάσω όλους, έναν-έναν ξεχωριστά, με επιχειρήματα, με αποδείξεις, με μηνύματα. Μείνετε λοιπόν συντονισμένοι, θα περάσουμε ωραία, και εμείς και αυτοί».

ηθοποιόςΜάρκος Σεφερλής