Lifestyle|18.09.2024 13:44

Kate Middleton: Επέστρεψε στα βασιλικά της καθήκοντα - Πώς πέρασε την πρώτη της ημέρα

Newsroom

Η επιστροφή της Κέιτ Μίντλετον (Kate Middleton) στα πριγκιπικά της καθήκοντα για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για τον καρκίνο έγινε με έναν σκοπό κοντά στην καρδιά της.

Σύμφωνα με την Court Circular, την επίσημη καταγραφή των δραστηριοτήτων της βασιλικής οικογένειας, η πριγκίπισσα της Ουαλίας συναντήθηκε με τα μέλη της ομάδας του «Centre for Early Childhood» και το προσωπικό του Παλατιού του Κένσινγκτον στο Κάστρο του Ουίνδσορ για το πρόγραμμά της για την παιδική ηλικία, σύμφωνα με την Telegraph.

«Η πριγκίπισσα της Ουαλίας, κοινή προστάτιδα, του Βασιλικού Ιδρύματος του πρίγκιπα και της πριγκίπισσας της Ουαλίας, πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα μια συνάντηση για την πρώιμη παιδική ηλικία στο Κάστρο του Ουίνδσορ», αναφέρει η καταχώριση του γεγονότος, σύμφωνα με την Telegraph.

Η παρουσία της σηματοδοτεί την αρχή της επιστροφής της πριγκίπισσας στην εργασία και τις υποχρεώσεις της τους επόμενους μήνες. Στις 9 Σεπτεμβρίου, η Κέιτ δημοσίευσε ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας ότι ολοκλήρωσε τη χημειοθεραπεία της. Ανακοίνωσε τη διάγνωση του καρκίνου της στις 22 Μαρτίου.

Κέιτ Μίντλετονπριγκίπισσα