Lifestyle|20.09.2024 11:46

Το απίστευτο δώρο που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης στην Ολυμπία Χοψονίδου

Newsroom

Ένα πραγματικά ευφάνταστο δώρο αποφάσισε να κάνει ο Βασίλης Σπανούλης στη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου, με την ίδια να ενθουσιάζεται με την έκπληξή του.

Η πρώην Σταρ Ελλάς και ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής ομάδας μπάσκετ μετρούν πολλά χρόνια κοινής πορείας, με τους δύο τους να έχουν δημιουργήσει μια όμορφη οικογένεια, έχοντας αποκτήσει έξι παιδιά.

Η χιουμοριστική ανάρτηση

Το αγαπημένο ζευγάρι μοιράζεται σπάνια στιγμιότυπα της καθημερινότητάς του, με τους δύο τους να κρατούν χαμηλούς τόνους στην προσωπική τους ζωή.

Ωστόσο, την Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου η Ολυμπία Χοψονίδου θέλησε να μοιραστεί με τους followers της «την καλύτερη έκπληξη» που της έχει κάνει ο σύζυγός της όπως τη χαρακτήρισε.

Σε story που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, Ολυμπία Χοψονίδου και Βασίλης Σπανούλης καταγράφονται μέσα στο αυτοκίνητό τους, καθ’ οδόν για την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει.

«Καθ' οδόν για την καλύτερη έκπληξη που μου είχες κάνει», έγραψε πάνω στη φωτογραφία η Ολυμπία Χοψονίδου, αποκαλύπτοντας στους διαδικτυακούς της φίλους ότι ο σύζυγός της είχε προγραμματίσει το ετήσιο ιατρικό check up και των δύο τους.

Βασίλης ΣπανούληςΣταρ ΕλλάςΟλυμπία Χοψονίδουπροπονητής