Lifestyle|27.09.2024 14:49

Μάστορας: Η Μαρινέλλα είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ, έχω στεναχωρηθεί

Newsroom

«Οι προσευχές μας και οι σκέψεις μας είναι με την κυρία Μαρινέλλα», τόνισε ο Χρήστος Μάστορας λίγο πριν την αναχώρηση του για Κύπρο από το Ελευθέριος Βενιζέλος, συμπληρώνοντας πως η σπουδαία ερμηνεύτρια «είναι σε σοβαρή κατάσταση κι ελπίζουμε ότι όλο αυτό είναι ένα κακό όνειρο».

Σε ερώτηση των δημοσιογράφων για την αιφνιδιαστική ακύρωση της εμφάνισης του στη συναυλία της Μαρινέλλας στο Ηρώδειο δήλωσε «νομίζω δεν πρέπει να κάνουμε κουτσομπολιό» και πρόσθεσε πως «είναι ένας άνθρωπος που αγαπάω αφάνταστα κι έχω στεναχωρηθεί πολύ».

Η ανάρτηση του Χρήστου Μάστορα πριν τη συναυλία 

Η ακύρωση της εμφάνισης του frontman του συγκροτήματος Μέλισσες στο πλευρό της Μαρινέλλας συνοδεύτηκε από έντονη φημολογία για τεχνικά λάθη και αντιεπαγγελματική συμπεριφορά από την πλευρά του, που έκαναν την τραγουδίστρια να του ζητήσει να μην συμμετάσχει στη συναυλία.

Ο ίδιος θέλοντας να δώσει ένα τέλος σε όσα γράφονταν,  λίγες ώρες πριν αρχίσει η συναυλία είχε δηλώσει ότι δεν θα παραστεί, εξαιτίας ξαφνικού προβλήματος υγείας. Τελικά, η συναυλία έλξη πρόωρα και με δραματικό τρόπο, καθώς η Μαρινέλλα λίγα λεπτά αφότου βγήκε στη σκηνή υπέστη εγκεφαλικό

Χρήστος ΜάστοραςΗρώδειοΜαρινέλλαειδήσεις τώραεγκεφαλικό