Lifestyle | 30.09.2024 23:35

Monica Bellucci: Οι ευχές του Tim Burton για τα 60ά γενέθλιά της

Newsroom

Η γυναίκα σύμβολο της Ιταλίας Μόνικα Μπελούτσι (Monica Bellucci) έχει γενέθλια και συμπληρώνει τα 60 της χρόνια. Η σταρ δείχνει να διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής της, αφού εκτός από τη λαμπερή καριέρα της είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του διάσημου σκηνοθέτη, Τιμ Μπάρτον (Tim Burton).

Μάλιστα, ο Μπάρτον φρόντισε να στείλει ηχηρό και εξαιρετικά δημόσιο μήνυμα αγάπης στη σύζυγο του για την ξεχωριστή της αυτή ημέρα, μέσα από το εξώφυλλο της Vogue Italia. Με αφορμή τα γενέθλιά της, σήμερα 30 Σεπτεμβρίου, ο σκηνοθέτης υπογράφει ιδιόχειρο σημείωμα με τις ευχές του στο εξώφυλλο του περιοδικού, που κυκλοφορεί στις 3 Οκτωβρίου: «Χρόνια πολλά αγαπημένη Μόνικα, με αγάπη, Τιμ».

 

Για τη φωτογράφιση του εξωφύλλου, την πρώτη από σκηνοθέτη του Χόλιγουντ για τη Vogue Italia, ο Μπάρτον επέλεξε να μετατρέψει την ιστορία της αγάπης τους σε ένα σκοτεινό παραμύθι, όπως αναφέρεται στην ανάρτηση του περιοδικού. Μόλις ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα του «Beetlejuice Beetlejuice» και κυνηγούν ο ένας τον άλλον μέσα στο Ιερό Δάσος του Bomarzo, ένα μαγικό μέρος που θυμίζει την ατμόσφαιρα της ταινίας στην οποία η Μπελούτσι υποδύεται την Delores.

«Είναι μια γυναίκα γεμάτη ουλές και όμως παλεύει. Οι γυναίκες ξέρουν να συνεχίζουν, παρά τις πληγές τους», λέει η ηθοποιός, η οποία, μιλώντας για τον χαρακτήρα της, αναφέρθηκε επίσης στην καριέρα της και τις επιθυμίες της. Πρώτα απ’ όλα: να δίνει τα πάντα για τις κόρες της και να παραμένει πιστή στον εαυτό της.

 

 

 

VogueΤιμ ΜπάρτονΜόνικα Μπελούτσι