Lifestyle|01.10.2024 12:35

Πάνος Μιχαλόπουλος: Σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από αρκετό καιρό

Newsroom

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αποφασίσει τα τελευταία χρόνια να απέχει από την καλλιτεχνική ζωή και από τις δημόσιες εμφανίσεις, θέλοντας να ζήσει μακριά από τις κάμερες την προσωπική του ζωή.

Ο 75χρονος ηθοποιός βρέθηκε πρόσφατα σε ένα κατάστημα πώλησης γλυκισμάτων στη Ραφήνα. Εκεί, καταγράφηκε σε βίντεο, να συνομιλεί με τον ιδιοκτήτη.

Στο βίντεο που εξασφάλισε η espressonews.gr ο ηθοποιός είχε αρκετά καλή διάθεση και συνομίλησε με τους ιδιοκτήτες του καταστήματος.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος απολαμβάνει πλέον τη ζωή του μακριά από τον χώρο του θεάματος φροντίζοντας τα κτήματά του στην Καλαμάτα και όπως έχει ξεκαθαρίσει στο παρελθόν δε σχεδιάζει να επιστρέψει.

Η τελευταία φορά που τον είδαμε να εμφανίζεται κάπου, ήταν τον Οκτώβριο του 2023. Τότε ο Πάνος Μιχαλόπουλος είχε κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε γνωστό κέντρο της Αθήνας, μετά από 12 χρόνια.

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει κάνει δύο γάμους και έχει έναν γιο, τον Σωτήρη. Υπήρξε παντρεμένος (1988-1990) με την τηλεπαρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά. Συνολικά έχει παίξει σε 29 ταινίες, 21 τηλεοπτικές σειρές και 19 θεατρικές παραστάσεις κατά το διάστημα 1972-2009.

Πάνος Μιχαλόπουλοςηθοποιός