Lifestyle|01.10.2024 19:56

Nicole Kidman: Πρώτη δημόσια εμφάνιση μετά το θάνατο της μητέρας της

Newsroom

Η Νικόλ Κίντμαν (Nicole) Kidman επέστρεψε στις δημόσιες εμφανίσεις, μετά τον θάνατο της μητέρας της. Η σταρ έφυγε εσπευσμένα από το Φεστιβάλ Βενετίας όπου τιμήθηκε ως η καλύτερη ηθοποιός για τον ρόλο της στην ταινία «Babygirl», στις 7 Σεπτεμβρίου.

Από εκείνη τη μέρα απομακρύνθηκε από τα φώτα της δημοσιότητας προκειμένου να πενθήσει και να στηρίξει την οικογένειά της. Τώρα, η 57χρονη ηθοποιός επέστρεψε στο επίκεντρο, αφού έδωσε λαμπερό «παρών» στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού.

Τη Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός έφτασε στην επίδειξη του οίκου Balenciaga για την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2025 με μια κομψή ολόμαυρη εμφάνιση. Έστειλε φιλιά στους θαυμαστές που της έδειξαν λίγη επιπλέον αγάπη μετά τον πρόσφατο θάνατο της μητέρας της ενώ σχημάτισε με τα δάχτυλά της καρδιές για να τους ευχαριστήσει.

Η Κίντμαν φόρεσε ένα μαύρο φόρεμα, μίντι, ζιβάγκο και πρόσθεσε επίσης ολόμαυρα αξεσουάρ, καθώς και κοσμήματα από τον David Yurman, ενώ πόζαρε πλάι στις Κέιτι Πέρι και Σάλμα Χάγιεκ που βρέθηκαν επίσης στο σόου.

Νωρίτερα φέτος, η ηθοποιός παρακολούθησε την Haute Couture του Balenciaga φθινόπωρο/χειμώνα 2024-2025 μαζί με τη 15χρονη κόρη της, Σάντει Ρόουζ.

Νικόλ Κίντμανηθοποιός