Lifestyle|02.10.2024 09:42

Κάτια Δανδουλάκη: Θυμάται τη στιγμή που ο Ζυλ Ντασέν τής έβγαλε το εσώρουχο

Newsroom

Η Κάτια Δανδουλάκη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» με την Αθηναΐς Νέγκα και μίλησε για την πρώτη της εμπειρία όταν σκηνοθέτης της ζήτησε να εμφανιστεί γυμνή μπροστά στον φακό.

Όπως περιέγραψε η καταξιωμένη ηθοποιός συνέβη σε ένα έργο με σκηνοθέτη το σπουδαίο Ζυλ Ντασέν και συμπρωταγωνιστή τον αείμνηστο Ανδρέα Μπάρκουλη σε μια σκηνή όπου η ίδια έπρεπε να πέσει θύμα βιασμού.

«Δεν νιώθω κανέναν εξευτελισμό»

Η Κάτια Δανδουλάκη δήλωσε στην αρχή: «Έτσι όπως κάναμε το καλοκαίρι πρόβες μου έλεγε "darling πρέπει να βγάλεις το από πάνω" και εγώ του έλεγα "δεν γίνεται" και αυτός απαντούσε "γιατί δεν γίνεται;" και κάνει χραπ και μου κατεβάζει το μπλουζάκι».

«Τον λάτρευα αλλά σηκώθηκα, κλείστηκα στο καμαρίνια. Ακούω μετά από λίγο ένα χτύπημα και "darling εγώ είμαι το Τζουλάκι σου. Έλα ζητάω συγγνώμη, θα κάνουμε αυτό που θέλεις εσύ". Ξεκινάμε, κάνουμε τη σκηνή και μου λέει "θα σκίσει το πουκάμισο και εσύ θα είσαι με το σουτιέν, όχι γυμνή". Βάζω εγώ το σουτιέν, κάνουμε τη σκηνή και του λέω "έχεις δίκιο, δεν νιώθω κανέναν εξευτελισμό" και δεν ένιωσα καμία ντροπή» συνέχισε την περιγραφή η Κάτια Δανδουλάκη.

«Εκεί κατάλαβα ότι όταν υποστηρίζεται για κάποιο ρόλο το γυμνό μπορώ να το κάνω, αλλά στα καλά καθούμενα σε ένα εξώφυλλο δεν καταλαβαίνω γιατί να το κάνω» κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Κάτια ΔανδουλάκηΖυλ ΝτασένΑνδρέας Μπάρκουληςηθοποιός