Lifestyle|05.10.2024 15:00

Λουκίλα Πλέσσα Καρρέρ: Συγκλονίζει η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα

Newsroom

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά τον θάνατο του Μίμη Πλέσσα έκανε η σύζυγός του, Λουκίλα Καρρέρ. Μιλώντας στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα», η Λουκίλα Καρρέρ αποκάλυψε ότι ο σπουδαίος συνθέτης άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της.

«Τον ευχαριστώ για όσα ζήσαμε. Είχε σταματήσει να τρώει και να πίνει τις τελευταίες τρεις μέρες. "Πιες λίγο νερό", του λέω να ξαναγυρίσουμε στη ζωή μας. Του είπα πόσο ωραία χρόνια πέρασα, ευχαριστώ για όλα, για το παιδί μας, για όλα», είπε χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Άκουσε αυτό που ήθελε και κάνει ένα "ααχ" και κατέρρευσε. Ήταν ευλογημένο το τέλος, λες και το ήξερα και του έκανα αυτή την ερωτική εξομολόγηση».

Όπως είπε κλείνοντας, θεωρεί «ευλογία» το ότι άφησε την τελευταία του πνοή στην αγκαλιά της. «Έφυγε στην αγκαλιά μου, αυτό είναι ευλογία», ανέφερε.

Η αποχαιρετιστήρια ανάρτηση

Νωρίτερα το πρωί, η Λουκίλα Καρρέρ έκανε γνωστή την είδηση του θανάτου του αγαπημένου της συζύγου με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

«Και ξαφνικά "Έπεσε βαθεια σιωπή…"….."Κι εσύ δεν θα’σαι πλαι μου Αστέρι της Ζωής μου……" ….θά είσαι πάντα μέσα μου και θα με προστατεύεις από εκεί ψηλά…..μέχρι να ανταμώσουμε και παλι Ψυχή μου», επισημαίνει η Λουκία Καρρέρ Πλέσσα.

 

«"Πέρασαν τόσα καλοκαίρια…βρέξαν τη στράτα μας φωτιές" σε αυτό το κοινό ταξίδι ΖΩΗΣ που έφτασε στο τέλος του μέχρι να ανταμώσουμε και να το ξανακάνουμε…. Ευγνώμων για όλα…. Σε ευχαριστώ για όλα…. Σε λατρεύω για πάντα…..Γιατί η Αγάπη δεν Έχει ημερομηνία λήξης. Καλό ταξίδι Ψυχή μου …..Καλή μας Αντάμωση», καταλήγει.

θάνατοςΜίμης Πλέσσας