Lifestyle|08.10.2024 11:05

Νατάσσα Μποφίλιου: «Έχω κινδυνέψει για τις απόψεις μου και τον τρόπο που τοποθετούμαι»

Newsroom

Η Νατάσσα Μποφίλιου βρέθηκε καλεσμένη παρέα με τον Θέμη Καραμουρατίδη στην εκπομπή «Στούντιο 4» στην ΕΡΤ, με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και το Θανάση Αναγνωστόπουλο και αναφέρθηκε στις αντιδράσεις μερίδας χρηστών του social media αναφορικά με το… κόστος των ρούχων που φοράει.

Πριν από μερικές ημέρες, η τραγουδίστρια δέχθηκε αρνητικά σχόλια για το φόρεμα που φόρεσε σε ζωντανή εμφάνισή της στο Θέατρο του Λυκαβηττού.

Συγκεκριμένα, ένα χαρακτηριστικό σχόλιο έγραφε: «Με φόρεμα 2.000 ευρώ τσακίζεται ο φασισμός. Τους πνίγεις τους φασίστες με μετάξι και σατέν».  Η τραγουδίστρια απάντησε, διευκρινίζοντας ότι το φόρεμά της κόστιζε στην πραγματικότητα 148 ευρώ.

«Απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε»

Η Νατάσσα Μποφίλιου μίλησε αρχικά για την κριτική που κατά καιρούς δέχεται: «Δε με θέλει και δεν τον θέλω. Πρέπει να το δω έτσι. Γιατί αν δεν το δω έτσι, θα σταθώ μόνο στο κακό μπορεί να μου κάνει και στο πόσο θα μπορεί να με κάνει να αλλάξω. Θα μπορούσε να μου κάνει κακό, γιατί εγώ αν δεν είχα τον Θέμη, τον Γεράσιμο, τα πιστεύω μας, τους μουσικούς μας, τα τραγούδια μας, θα μπορούσε όλο αυτό να με διαλύσει. Έχει διαλύσει ανθρώπους αυτό

Και πρόσθεσε: «Τους έχει διαλύσει, τους έχει οδηγήσει σε εθισμούς, το έχει κάνει αυτό η κριτική σε πολλούς ανθρώπους, τους έχει κάνει να αμφιβάλλουν, τους έχει κάνει να κάνουν κάτι άλλο από αυτό που θέλουν, τους έχει διαλύσει. Εγώ δεν θέλω να με διαλύσει, δεν το δέχομαι. Δεν θα συμβεί αυτό».

Και συνέχισε: «Εγώ για τις απόψεις μου και για τον τρόπο που τοποθετούμαι έχω και κινδυνέψει. Έχει υπάρξει επικίνδυνο και για εμένα και για τους ανθρώπους μου. Είχα δεχτεί απειλές για την εγκληματική οργάνωση που βρίσκεται στη φυλακή. Αυτό ήταν επικίνδυνο, ήταν κάτι που έπρεπε να αξιολογηθεί με έναν άλλο τρόπο».

Ενώ δήλωσε κλείνοντας: «Αλλά το αν το φόρεμά μου αντί για 148 ευρώ κάνει 2.000, που ξεκίνησε από ένα tweet, που το έγραψε κάποιος έτσι και ξαφνικά γίνεται θέμα μια τέτοια πληροφορία, που δεν έχει σημασία. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι απαγορεύεται να κρινόμαστε για αυτά που φοράμε, δηλαδή θα έπρεπε να το έχουμε ξεπεράσει όλο αυτό. Αλλά το αξιολογείς κάθε φορά με τη σοβαρότητα που έχει».