Lifestyle|08.10.2024 14:39

Βασιλιάς Κάρολος: Σταματάει για 11 ημέρες τη θεραπεία για τον καρκίνο

Newsroom

Μια σημαντική απόφαση έλαβαν οι γιατροί του βασιλιά Κάρολου, καθώς του επιτρέπουν να διακόψει τη θεραπεία του για τον καρκίνο για 11 ημέρες, προκειμένου να ταξιδέψει στην Αυστραλία και τη Σαμόα.

Η πορεία της υγείας του

Ο 75χρονος βασιλιάς πραγματοποιεί σημαντική επίσκεψη στη χώρα, που ξεκινά στις 18 Οκτωβρίου. Το πρόγραμμά του περιλαμβάνει το Σίδνεϊ και την Καμπέρα, ενώ αμέσως μετά θα ακολουθήσει κρατική επίσκεψη στη Σαμόα του Νότιου Ειρηνικού, όπου θα συμμετάσχει στη συνάντηση των αρχηγών κυβερνήσεων της Κοινοπολιτείας (CHOGM).

Σύμφωνα με τη Mail, ο μονάρχης θα συνεχίσει τη θεραπεία του για τον καρκίνο μέχρι τη στιγμή της αναχώρησής του, αλλά οι γιατροί του είναι αισιόδοξοι και ικανοποιημένοι για τη σύντομη διακοπή στη διάρκεια της απουσίας του. Θα συνεχίσει τον κύκλο των θεραπειών του μόλις επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Η απόφαση αυτή είναι αποκαλυπτική για την κατάσταση της υγείας του Κάρολου, αφού είναι σε θέση να ταξιδέψει 30.000 μίλια και να φθάσει στην άλλη άκρη του κόσμου, αλλά και να διακόψει τη θεραπεία του παρά την ασθένειά του, για 11 ημέρες. Αυτό ερμηνεύεται ως καλή είδηση, τόσον αφορά στην υγεία του, ενώ υπογραμμίζει την αφοσίωσή του στα βασιλικά του καθήκοντα.

Ο Κάρολος διαγνώστηκε με μια άγνωστη μορφή της νόσου τον Φεβρουάριο, ύστερα από χειρουργική επέμβαση στον προστάτη και έκτοτε λαμβάνει εβδομαδιαία θεραπεία.

καρκίνοςΒασιλιάς Κάρολος