Lifestyle|12.10.2024 09:50

Μαρία Ηλιάκη: Ξέσπασε σε κλάματα μιλώντας για τη μητέρα της - «Μου λείπει πολύ»

Newsroom

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε η Μαρία Ηλιάκη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε με ειλικρίνεια και συγκίνηση για θέματα που έχουν σημαδέψει τη ζωή της. Αναφέρθηκε στη σχέση που έχει πλέον με τον Νίκο Μουτσινά, τις αλλαγές που έφερε η μητρότητα και τον αντίκτυπο που είχε στη ζωή της η απώλεια της μητέρας της.

Μιλώντας για τον Νίκο Μουτσινά, με τον οποίο συνεργάστηκαν στο παρελθόν, η ίδια δεν έκρυψε την αγάπη και την εκτίμησή της για εκείνον, παρά το γεγονός ότι οι δρόμοι τους έχουν χωρίσει επαγγελματικά τα τελευταία χρόνια. «Με τον Νίκο κάναμε πολύ παρέα και έχω μόνο καλά να θυμάμαι» είπε. Παρά την απόσταση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους, η Ηλιάκη τόνισε ότι συνεχίζει να τον παρακολουθεί με τρυφερότητα.

Η κουβέντα γρήγορα μετατοπίστηκε στις αλλαγές που έφερε στη ζωή της η μητρότητα. Η κόρη της, Κατερίνα, είναι πλέον το κέντρο του κόσμου της, αλλά η ίδια δεν δίστασε να εκφράσει τη δυσκολία που βιώνει σε αυτή τη νέα φάση της ζωής της. Αποκαλύπτοντας ότι νιώθει συχνά κουρασμένη, τόσο ψυχικά όσο και σωματικά, από την καθημερινότητα της μητρότητας, και εξέφρασε την ενόχλησή της για τα συνεχή σχόλια που δέχεται σχετικά με το αν σκοπεύει ν' αποκτήσει δεύτερο παιδί. «Τι σημαίνει "ένα παιδί ίσον με κανένα;"» αναρωτήθηκε, υπογραμμίζοντας ότι η Κατερίνα είναι το παν για εκείνη και δεν νιώθει ότι της λείπει κάτι στη ζωή της.

Συγκινήθηκε ενώ μιλούσε για τη μητέρα της

Μία από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Μαρία Ηλιάκη αναφέρθηκε στη μητέρα της, που έχει φύγει από τη ζωή. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, εξομολογούμενη πόσο της λείπει η μητέρα της και πόσο έντονα τη σκέφτεται, ειδικά όταν έρχεται σε διαφωνίες με την κόρη της. «Όταν η κόρη μου μού λέει "δε σε αγαπάω", είναι σαν μαχαιριά στην καρδιά, γιατί θυμάμαι πως το έλεγα κι εγώ στη δική μου μαμά» είπε με συγκίνηση.

 

Η απώλεια της μητέρας της είναι ένα τραύμα που η Μαρία δεν έχει ξεπεράσει, και όπως παραδέχτηκε, αυτός ο πόνος επηρεάζει και την καθημερινότητά της ως μητέρα. «Θα ήθελα η μαμά μου να δει ότι προσπαθώ να είμαι καλή μαμά» είπε με δάκρυα στα μάτια, εκφράζοντας την ευχή να μπορούσε να μοιραστεί αυτές τις σημαντικές στιγμές της ζωής της με τη μητέρα της.

Νίκος ΜουτσινάςΜαρία Ηλιάκηδημοσιογράφοςμητέρα