Lifestyle|12.10.2024 10:20

Κατερίνα Σαλάκα για Μαρίνα Σάττι: «Μετάνιωσα για τη συνεργασία μας - Κατέβασα τα βίντεο γιατί δέχτηκα απειλές»

Newsroom

Μέσα από τη διαδικτυακή εκπομπή της Νάνσυς Παραδεισανού, η Κατερίνα Σαλάκα μίλησε για το περιστατικό που σημειώθηκε κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Μαρίνας Σάττι στον Λυκαβηττό, στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με όσα είπε η γνωστή tiktoker, είχε προηγηθεί συμφωνία ν' ανέβει στη σκηνή μαζί με τη δημοφιλή τραγουδίστρια. Η συνεργασία τους είχε ξεκινήσει όταν η Σάττι χρησιμοποίησε αποσπάσματα από τα viral βίντεο που έχει δημοσιεύσει στο TikTok, με την άδεια της δημιουργού. Παρόλα αυτά, την ημέρα της συναυλίας, η Κατερίνα Σαλάκα βρέθηκε αντιμέτωπη με μια απροσδόκητη εξέλιξη: της απαγορεύτηκε η είσοδος, γεγονός που τη σόκαρε.

Σε βίντεο που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα λίγο μετά το περιστατικό, η ίδια ισχυρίστηκε ότι τόσο η Μαρίνα Σάττι όσο και οι συνεργάτες της, της φέρθηκαν με προσβλητικό και αγενή τρόπο. Εξέφρασε τη λύπη και την απογοήτευσή της, λέγοντας πως δεν της έχει συμβεί ποτέ ξανά κάτι τέτοιο, ενώ την απέτρεψαν μέχρι και από το να χρησιμοποιήσει τις τουαλέτες του χώρου.

Παράλληλα, η ομάδα της Μαρίνας Σάττι αντέδρασε με τη δική της εκδοχή, υποστηρίζοντας ότι παρεξήγησε το ρόλο της και ότι δεν υπήρχε συμφωνία να εμφανιστεί στη σκηνή, αλλά να παρακολουθήσει απλώς τη συναυλία ως καλεσμένη.

Ενα μήνα μετά το συμβάν, η Κατερίνα Σαλάκα μίλησε ανοιχτά για όσα συνέβησαν. Εξήγησε ότι ένιωσε βαθιά προσβεβλημένη και ότι όλο το ζήτημα προέκυψε από την έλλειψη επικοινωνίας με την τραγουδίστρια. Όπως είπε χαρακτηριστικά, η συνεργασία τους ξεκίνησε μ' ένα διαδικτυακό βίντεο που της είχε στείλει η Μαρίνα Σάττι, μέσω του οποίου την καλούσε να επικοινωνήσει μαζί της.

Η Σαλάκα ανέφερε ότι δεν είχε καμία άμεση επικοινωνία με την ίδια, αλλά μιλούσε μόνο μέσω των συνεργατών της, κάτι που η ίδια βρήκε άσχημο και προσβλητικό. «Μετάνιωσα πάρα πολύ τη συνεργασία μου με τη Μαρίνα Σάττι. Πάρα πολύ! Δέχτηκα όλη αυτήν την τοξικότητα, όλη αυτήν την απαξίωση, περνάω όλο αυτό το πάρα πολύ άσχημο για εμένα, να πρέπει ν' απολογούμαι σε κάθε εκπομπή, σε κάθε συνέντευξη».

«Κατέβασα τα βίντεο γιατί δέχτηκα bullying και απειλές»

Η tiktoker αποκάλυψε επίσης ότι μετά το περιστατικό αναγκάστηκε να διαγράψει τα βίντεο που είχε αναρτήσει στα social media, καθώς δέχτηκε απειλές και bullying από μερίδα του κοινού. Ανέφερε ότι μετάνιωσε για τη συνεργασία της με τη Μαρίνα Σάττι, θεωρώντας ότι υπήρξε υποτίμηση και απαξίωση προς το πρόσωπό της. Μάλιστα, εξέφρασε την απογοήτευσή της για τον τρόπο με τον οποίο τα μέσα ενημέρωσης και οι δημοσιογράφοι κάλυψαν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι πολλοί επέλεξαν να κρίνουν το θέμα με επιφανειακό τρόπο.

Η Κατερίνα Σαλάκα τόνισε ότι το λάθος της ήταν να μη θέσει τα όριά της από την αρχή, όταν συνειδητοποίησε ότι η συνεργασία δεν γινόταν με τον τρόπο που θα ήθελε. Η επικοινωνία, κατά τη γνώμη της, έπρεπε να είναι πιο άμεση και προσωπική, και όχι μέσω τρίτων ή μέσω social media. Όπως είπε, «οι συνεργασίες γίνονται σε άλλη βάση», αφήνοντας να εννοηθεί ότι η διαδικασία ήταν πολύ επιπόλαιη από την πλευρά της τραγουδίστριας.

Στο τέλος της συνέντευξης, η ίδια έκλεισε με το μήνυμα ότι δεν σκοπεύει να μιλήσει περαιτέρω για το θέμα, καθώς θεωρεί ότι δίνοντας πολλή προσοχή σε κάτι αρνητικό, του προσδίδει περισσότερη δύναμη. Παρόλα αυτά, η εμπειρία της άφησε μια έντονη πικρία, καθώς η όλη κατάσταση την επηρέασε τόσο ψυχικά όσο και επαγγελματικά.

TikTokτραγουδίστριαΜαρίνα Σάττισυναυλία