Lifestyle|14.10.2024 10:21

Ένταση και αμηχανία: Το άβολο περιστατικό μεταξύ Nicole Kidman και Salma Hayek στην Εβδομάδα Μόδας

Newsroom

Ένταση και αμηχανία καταγράφηκε στη διάρκεια του σόου της Balenciaga στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού μεταξύ της Νικόλ Κίντμαν (Nicole Kidman) και της Σάλμα Χάγιεκ (Salma Hayek).

Το άβολο περιστατικό

Ένα βίντεο μικρής διάρκειας που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο και έγινε αμέσως viral δείχνει την Κίντμαν να απωθεί το χέρι της Χάγιεκ, όταν εκείνη προσπάθησε να τη στρέψει προς τις κάμερες για να φωτογραφηθούν με την τρίτη της παρέας, Κέιτι Πέρι (Katy Perry).

Μετά από την απαίτηση ενός φωτογράφου για «μία ακόμη» φωτογραφία, η Χάγιεκ προσπάθησε με τα χέρια της να γυρίσει την Κίντμαν, η οποία είχε γυρισμένη την πλάτη της στις κάμερες, προς τα φλας. Σε εκείνη τη στιγμή, η ηθοποιός έπιασε το χέρι της Χάγιεκ και το έσπρωξε μακριά.

Αμέσως μετά, η Κίντμαν φίλησε την Πέρι και αντάλλαξε μερικές κουβέντες με τη Χάγιεκ, πριν αποχωρήσει.

Δεν είναι σαφές τι είπαν οι δύο ηθοποιοί, αλλά μετά την αποχώρηση της Κίντμαν, η Χάγιεκ είπε: «Ναι, παρακαλώ. Συμβουλές». Κάποιος, μάλλον η Κίντμαν, απάντησε: «Δεν τις χρειάζεσαι» και η Χάγιεκ ανταπάντησε: «Τις χρειάζομαι».

Κάποιοι υποστηρίζουν ότι την ώρα που η Κίντμαν απώθησε τη Χάγιεκ, η πρώτη είπε με ένταση «μη με αγγίζεις», όμως δεν υπάρχει καθαρός ήχος. Η Χάγιεκ συνέχισε να φωτογραφίζεται με την Πέρι, η οποία προσπάθησε να σπάσει τον πάγο και φωτογραφήθηκε με την ηθοποιό.

ηθοποιόςΚέιτι ΠέριΣάλμα ΧάγιεκΝικόλ Κίντμαν