Lifestyle|18.10.2024 21:15

Γιώργος Γιαννόπουλος: Η ιστορία με ένα τυφλό κοριτσάκι που τον συγκίνησε

Newsroom

Ο Γιώργος Γιαννόπουλος έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Happy day» του Alpha και μίλησε για τη ζωή του, τις παιδικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί και τον έρωτα.

«Ήρθε και μου είπε ξυπνάω και κοιμάμαι με σένα»

Ο ηθοποιός επισήμανε την έννοια της αγάπης, διαχωρίζοντάς την από τον έρωτα και μίλησε για το ένστικτο που καθοδηγεί τις σχέσεις. Αναφέρθηκε επίσης σε μια συγκινητική στιγμή που βίωσε με ένα κοριτσάκι χωρίς όραση, που του ζήτησε να τον αγγίξει για να «δει» ποιος είναι ο άνθρωπος πίσω από τη φωνή του. Η συναισθηματική φόρτιση του ηθοποιού όμως, οδήγησε στη διακοπή της συνέντευξης.

Αναφορικά με τον έρωτα, ο Γιώργος Γιαννόπουλος δήλωσε αρχικά: «Μεγαλώνω. Θέλω να πιστεύω ότι θα μου "κάτσει" το απόλυτο της αγάπης. Ο έρωτας είναι άλλο πράγμα, έχω ερωτευτεί πάρα πολλές φορές. Είμαι πάρα πολύ ρομαντικός, κοιτάζω την ομορφιά στη γυναίκα αλλά η ομορφιά είναι σχετική».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Στον έρωτα είμαστε λίγο ζώα, λειτουργούμε με το ένστικτο. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεται κάποιος που βλέπει μια γυναίκα είναι "τι χειλάρες είναι αυτές" και όχι "αχ τι ωραία που θα κοιμηθούμε μαζί". Μην ντρεπόμαστε να τα λέμε αυτά».

Ο ηθοποιός μίλησε επιπλέον, για τις παιδικές θεατρικές παραστάσεις, όπου και πρωταγωνιστεί. «Το target group των παραστάσεων είναι ηλικίες 4-6. Παίρνω τέτοια χαρά δεν έχω πάρει ούτε σε περισπούδαστα έργα, ούτε πουθενά. Θυμάμαι μία ιστορία, είχε έρθει εδώ η Δεσποινούλα, έχω συγκινηθεί πάρα πολύ. Ήρθε ο παραγωγός στο τέλος και μου λέει "θέλει να σε δει ένα κοριτσάκι χωρίς όραση"», ανέφερε.

Τέλος, πρόσθεσε εμφανώς συγκινημένος: «Ήταν με το μπαστουνάκι του το λευκό, το μαλλάκι καρέ. Μου λέει "Γιώργο, το πρωί ξυπνάω και σε ακούω και το βράδυ κοιμάμαι με σένα, να σε πιάσω να δω πώς είσαι;". Και με άγγιξε στο πρόσωπο να δει πώς είναι η μούρη του ανθρώπου που ακούει τη φωνή του στην τηλεόραση. Κατάλαβες; Δεν είναι αγάπη αυτό; Ξεχνιέται αυτό;».

Γιώργος Γιαννόπουλοςηθοποιός