Lifestyle|19.10.2024 09:35

Ανδρέας Βούλγαρης: Αποχωρεί από τους Alcatrash έπειτα από 10 χρόνια - Η ανάρτηση στα social media

Newsroom

Μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram, o Ανδρέας Βούλγαρης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το συγκρότημα Alcatrash. Στην ανάρτησή του, εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση, εκφράζοντας παράλληλα την ευγνωμοσύνη του προς τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας για τα δέκα χρόνια συνεργασίας τους.

«Ήταν μια μοναδική δεκαετία γεμάτη συναισθήματα και καλλιτεχνική δημιουργία» υπογράμμισε ο Ανδρέας, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σχέση που ανέπτυξε με τα άλλα μέλη της μπάντας και την αγάπη που έλαβαν από το κοινό. Επίσης, ανέφερε πως, όταν κάτι στη ζωή του παύει να του προσφέρει χαρά, προτιμά να αποχωρεί και να αναζητά νέους δρόμους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Δέκα χρόνια Alcatrash και συγκινούμαι για όλο αυτό που έζησα προσωπικά αλλά και καλλιτεχνικά! Μέσα από την μπάντα αυτή επικοινώνησα συναισθηματικά αλλά και καλλιτεχνικά με τρεις ανθρώπους με τους οποίους καταφέραμε να γίνουμε καλοί φίλοι και να επικοινωνήσουμε τα όνειρα μας και τη μουσική μας στον κόσμο! Κι σταθήκαμε τυχεροί γιατί λάβαμε αγάπη… πάρα πολλή αγάπη από τον κόσμο! Γεμάτος εμπειρίες αλλά κυρίως ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την διαδρομή, ήρθε η ώρα για μένα να κλείσω αυτόν τον κύκλο.

Όταν τα πράγματα στη ζωή μου παύουν να μου δίνουν χαρά, αν δεν μπορώ να τα αλλάξω, έχω μάθει να αποχωρώ! Σε καμία περίπτωση δεν μου δίνει στεναχώρια, ποτέ δεν μου έδωσε. Η χαρά είναι προσωπική υπόθεση και έτσι θα την ψάξω σε αλλά μονοπάτια, πιο προσωπικά, πιο δικά μου!  Οι Alcatrash είναι μια αγάπη που δεν θα τελειώσει ποτέ για εμένα. Ευχαριστώ Πέτρο, Σταύρο, Κωνσταντίνε για όλα! Εσείς ξέρετε! Νιώθω ευγνωμοσύνη και για άλλους ανθρώπους που βοήθησαν σε αυτό μας το ταξίδι, αλλά αυτό το ποστ ανήκει στα τέσσερα παιδιά από την Πάτρα που κυνήγησαν το όνειρό τους! Τα καλύτερα έρχονται

 

Η ανακοίνωση αυτή ήρθε λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του Δημήτρη Ουγγαρέζου στην εκπομπή «Buongiorno», όπου ανέφερε ότι ο Νίκος Μουτσινάς είχε προτείνει μόνο στον Ανδρέα να τον ακολουθήσει στο νέο του επαγγελματικό βήμα. Τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, ωστόσο, είχαν ήδη αποφασίσει ότι, ακόμα κι αν λάμβαναν παρόμοια πρόταση, δεν θα την αποδέχονταν, επιλέγοντας να μη συνεχίσουν τη συνεργασία τους. Αυτή η διαφωνία, σε συνδυασμό με την αποδοχή της πρότασης από τον Ανδρέα, φαίνεται πως οδήγησε σε ένταση και ρήξη μεταξύ τους, καταλήγοντας στην αποχώρηση του από το συγκρότημα.

Η πρεμιέρα του Νίκου Μουτσινά

Η νύχτα πέφτει και ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει… βραδιάτικα στο πατρικό του, τον Alpha, εκεί απ’ όπου ξεκίνησαν όλα. Πόσα έχουν συμβεί στον ένα χρόνο αποχής του από την ελληνική τηλεόραση; Σίγουρα πολλά και θα τα σχολιάσει όλα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο μέσα από το stand up του, αλλά και τη χρυσή μας «απόλαυση»: Τη «Χρυσή Τηλεόραση» με τις καλύτερες και πιο απολαυστικές στιγμές της μικρής – αλλά πάντα χρυσής – οθόνης!

Θα έχει και καλεσμένους. Από αυτούς που όλοι θα ήθελαν. Τρεις - τρεις θα τους υποδέχεται ζωντανά στο πλατό και όλοι τους θα έχουν κάθε φορά ένα κοινό σημείο αναφοράς.

Στο πλευρό του, πάντα, η αγαπημένη του Βάνια θα μας αποκαλύψει τί έκανε όσο καιρό ο Νίκος έλειψε. Με τις ατάκες της, τους χορούς της και τη στυλιστική της πρόταση θα είναι η οικοδέσποινα που όλοι θα θέλαμε. Το τραγούδι δεν θα λείψει. Η Καλένα και η Μαρία Κοσμάτου μαζί με τους μουσικούς θα δίνουν τον τόνο στη βραδιά και τον ρυθμό στο μπαλέτο, που θα αποτελείται από επαγγελματίες χορευτές. Στα decks ο Ανδρέας Βούλγαρης θ' απογειώνει το κέφι και θα υπογραμμίζει ρυθμικά τις ατάκες, συντονίζοντας μουσικά την κάθε βραδιά!



Από την Πέμπτη 31 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη και Παρασκευή στις 22:30, έχουμε ραντεβού βραδιάτικα!

instagramΝίκος ΜουτσινάςσυγκρότημαAlphaAlcatrash