Lifestyle | 22.10.2024 18:19

ASAP Rocky: Γίνεται μέτοχος σε ποδοσφαιρική ομάδα - Το υπέρογκο ποσό της συμφωνίας

Newsroom

Ο ράπερ A$AP Rocky επεκτείνει τη δραστηριότητά του και στο ποδόσφαιρο εκτός από τη μουσική, ακολουθώντας τα χνάρια άλλων διάσημων Αμερικανών, όπως ο Ράιαν Ρέινολντς. Ο μουσικός λέγεται ότι πρόκειται να αγοράσει την «EFL Club Tranmere Rovers», σύμφωνα με δημοσιεύματα του SKY Sports.

Η συμφωνία και το όραμα για την ομάδα

Ο 36χρονος σύντροφος της Ριάνα (Rihanna) φέρεται να συμμετέχει σε μια επενδυτική ομάδα με επικεφαλής τον δικηγόρο διασημοτήτων Joe Tacopina. Ο Tacopina, πρώην εκπρόσωπος του Ντόναλντ Τραμπ, φέρεται να βρίσκεται σε συνομιλίες με την ομάδα της τέταρτης στην τάξη κατηγορία της Αγγλίας για περισσότερους από έξι μήνες για ένα μερίδιο 80% αξίας 15 εκατομμυρίων λιρών.

Η προτεινόμενη εξαγορά αναμένει την κανονιστική έγκριση από την EFL και ο Rocky είναι πιθανό να παρακολουθήσει αγώνες στο Prenton Park μόλις επιβεβαιωθεί η συμφωνία.

Μια πηγή δήλωσε στη στήλη Bizarre της Sun την Κυριακή: «Ο Rocky είναι δεμένος με τον Joe και έχει δεσμευτεί για την προσφορά της Τρανμίρ. Ο Joe έχει πάει σε αγώνες της Τρανμίρ και ο Rocky σχεδιάζει να πάει και αυτός μετά την ολοκλήρωση της συμφωνίας. Ίσως δούμε ακόμη και τη Ριάνα να παρακολουθεί ποδόσφαιρο της "League Two"».

Αναφορές έχουν υποστηρίξει ότι ένα ντοκιμαντέρ στο στιλ του βραβευμένου από τους κριτικούς «Welcome to Wrexham» θα μπορούσε επίσης να είναι στα σκαριά. Ο Tacopina φέρεται να θεωρεί την Τρανμίρ υποτιμημένη και ως εκ τούτου, μια παρόμοια υποστήριξη από διασημότητες με αυτή της Ρέξαμ θα μπορούσε να βοηθήσει στη μεταμόρφωση του συλλόγου. «Ο Joe πιστεύει ότι η Τρανμίρ– ένας διάσημος σύλλογος, κοντά στο Λίβερπουλ – είναι υποτιμημένη και ότι με έξυπνο μάρκετινγκ και την υποστήριξη διασημοτήτων μπορεί να τη μεταμορφώσει», ανέφερε η πηγή. «Με ανθρώπους σαν τον Rocky στο πλευρό του, ίσως και να είναι έτσι…», πρόσθεσε.

Ο Rocky, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Rakim Mayers, έχει δύο παιδιά με την τραγουδίστρια, τον RZA, που είναι δύο ετών, και τον 15 μηνών Riot Rose.

Ριάναράπερ