Lifestyle | 23.10.2024 15:46

Madonna: Τρώει ημίγυμνη και προκαλεί αντιδράσεις

Newsroom

Δε σταματάει να προκαλεί με τις αναρτήσεις της η Μαντόνα (Madonna). Αυτή τη φορά η βασίλισσα της ποπ επέλεξε να δημοσιεύσει φωτογραφίες της στις οποίες φαίνεται ημίγυμνη να απολαμβάνει το φαγητό της.

Οι προκλητικές φωτογραφίες

Το προκλητικό παρελθόν της επιβεβαίωσε για άλλη μια φορά η τραγουδίστρια με τις ιστορίες που ανέβασε στο Instagram από την ώρα που έτρωγε. Η 66χρονη σταρ έκατσε να φάει ημίγυμνη και θεώρησε αρμόζων να τραβήξει τις σχετικές φωτογραφίες και να της αναρτήσει στα social media.

Το μόνο που έκρυβε τα στήθη της βασίλισσας της ποπ ήταν μια λευκή πετσέτα για να μη λερωθεί από τη σούπα που απολάμβανε.

Μαζί με τα παιδιά της στη συναυλία της Μπίλι Άιλις

Λίγες ώρες πριν η Μνατόνα παρακολούθησε με τα παιδιά της τη συναυλία της Μπίλι Άιλις (Billie Eilish). Η ποπ σταρ φροντίζει να αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στα αγαπημένα της πρόσωπα και συγκεκριμένα, στην οικογένειά της.

Έτσι, βρέθηκε στο Madison Square Garden με τα παιδιά της και τον φημολογούμενο σύντροφό της, Ακίμ Μόρις για να απολαύσουν την τραγουδίστρια επί σκηνής. Φυσικά, τράβηξε φωτογραφίες από τη βραδιά, τις οποίες και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έκανε μια ανάρτηση, στην οποία ανέβασε όλα τα στιγμιότυπα.

 

Σε κάποια από αυτά μάλιστα, ποζάρουν στα backstage με την Μπίλι Άιλις. Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Είναι ωραίο να βγαίνεις έξω».

Μπίλι ΆιλιςτραγουδίστριαΜαντόνα