Lifestyle|25.10.2024 10:50

Liam Payne: Τα γυρίσματα για το Netflix και τα μηνύματα με τη Nicole Scherzinger λίγο πριν πεθάνει

Newsroom

Ο Λίαμ Πέιν (Liam Payne), πρώην μέλος των One Direction, είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα για μια μουσική εκπομπή του Netflix με τίτλο «Building The Band», μόλις δύο μήνες πριν από τον τραγικό θάνατο που είχε στην Αργεντινή. Ο τραγουδιστής συμμετείχε ως κριτής και μέντορας σε αυτό το νέο εγχείρημα, μια εκπομπή που είχε σκοπό ν' αναδείξει φρέσκα ταλέντα στον χώρο της μουσικής.

Ο Πέιν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στα γυρίσματα της εκπομπής τον Αύγουστο, όπου συμμετείχε ως κριτής δίπλα στην ταλαντούχα Νικόλ Σέρζινγκερ (Nicole Scherzinger) από τις Pussycat Dolls, την πολυβραβευμένη Κέλι Ρόουλαντ (Kelly Rowland) των Destiny's Child, και τον AJ McLean από τους Backstreet Boys. Η παρουσία αυτών των καταξιωμένων καλλιτεχνών έδινε στον διαγωνισμό έναν χαρακτήρα υψηλού κύρους και προσέδιδε στους διαγωνιζόμενους την πολύτιμη ευκαιρία να καθοδηγούνται από ανθρώπους που είχαν γράψει ιστορία στη μουσική βιομηχανία.

Το μέλλον της εκπομπής και η θλίψη των θαυμαστών

Μετά τον τραγικό θάνατο του Πέιν, το μέλλον της εκπομπής «Building The Band» παραμένει αβέβαιο. Η τραγική αυτή εξέλιξη αναστάτωσε τους θαυμαστές του τραγουδιστή, οι οποίοι κατέφυγαν στα κοινωνικά δίκτυα εκφράζοντας την ανησυχία τους για το αν η εκπομπή θα προβληθεί τελικά στο Netflix.

Πολλοί δήλωσαν την αγωνία τους ότι η υπηρεσία streaming μπορεί ν' αποφασίσει να κρατήσει το τελευταίο έργο του Πέιν μακριά από το κοινό. Οι ανησυχίες αυτές εξέφραζαν τη μεγάλη αγάπη και τον σεβασμό του κοινού προς τον Λίαμ και την καλλιτεχνική του πορεία.

Ένας από τους θαυμαστές έγραψε χαρακτηριστικά: «Και τι γίνεται με το Building The Band; Το Netflix θα το κρατήσει τώρα μακριά από εμάς; Ο Λίαμ ήταν ακόμα μια διασημότητα που δούλευε πάνω σε έργα που αγκάλιαζε το κοινό και θα ήταν αβάσταχτο να μη δούμε την τελευταία του εμφάνιση».

 

Τα τελευταία γυρίσματα 

Οι τελευταίες λήψεις της εκπομπής έγιναν σε κοινό στα Aviva Studios στο Μάντσεστερ, στα τέλη Αυγούστου, με τρεις ζωντανές εμφανίσεις που αναμένονταν να είναι το αποκορύφωμα της εκπομπής. Σύμφωνα με πηγές, το Netflix είχε προαναγγείλει ότι οι θεατές θα μπορούσαν να περιμένουν άφθονο δράμα, υψηλού επιπέδου καλλιτεχνικές δημιουργίες, και εξαιρετικές ερμηνείες από τους διαγωνιζόμενους. Το γεγονός ότι η παραγωγή είχε ολοκληρώσει τα γυρίσματα λίγες εβδομάδες πριν από τον θάνατο του Πέιν έκανε την κατάσταση ακόμη πιο φορτισμένη συναισθηματικά για όλους τους συμμετέχοντες και τους συνεργάτες του.

Η φιλία με τη Νικόλ Σέρζινγκερ

Η Νικόλ Σέρζινγκερ, με την οποία ο Πέιν διατηρούσε φιλικές και επαγγελματικές σχέσεις για περισσότερο από μία δεκαετία, προχώρησε σε μία συγκινητική ανάρτηση στα κοινωνικά δίκτυα για ν' αποχαιρετήσει τον φίλο και συνεργάτη της. Η τραγουδίστρια μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μερικές στιγμές που είχε περάσει μαζί με τον Πέιν, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη της για την ευκαιρία να δουλέψει μαζί του και να μοιραστεί όμορφες και ουσιαστικές συζητήσεις. «Ηταν μεγάλη ευλογία να δουλέψω μαζί σου πρόσφατα» έγραψε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι θα θυμάται για πάντα τις αξέχαστες στιγμές που είχαν περάσει μαζί.

Ο συνθέτης Αντριου Λόιντ Γουέμπερ, που συνεργάζεται με τη Σέρζινγκερ στο μιούζικαλ «Sunset Blvd» αναφέρθηκε στη σχέση της τραγουδίστριας με τον Λίαμ Πέιν. «Υποθέτω ότι κάτι που δεν έχει ειπωθεί και θα μπορούσα να πω είναι ότι κάποτε η Νικόλ ήταν η μέντορας του Λίαμ. Την Τετάρτη που πέθανε, μιλούσαν με μηνύματα» είπε ο ίδιος στο Billboard.

Ο AJ McLean εξέφρασε επίσης τον βαθύ πόνο του για την απώλεια του Πέιν, αναφέροντας πως είχαν περάσει έξι εβδομάδες μαζί, με στιγμές που θα θυμάται για πάντα. «Ήρθαμε πολύ κοντά και μοιραστήκαμε τόσες πολλές ιστορίες και εμπειρίες ζωής» δήλωσε σε ανάρτησή του. Η ξαφνική αυτή απώλεια προκάλεσε σοκ και θλίψη σε όλους τους συντελεστές της εκπομπής, επιβεβαιώνοντας την επιρροή που είχε ο Πέιν στην καθημερινή τους ζωή.

Ο τραγικός θάνατος στην Αργεντινή

Η είδηση για τον θάνατο του Λίαμ Πέιν συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη. Ο 31χρονος τραγουδιστής πέθανε στην Αργεντινή, όταν έπεσε από το μπαλκόνι του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου στο οποίο διέμενε. Η χρήση αλκοόλ και ναρκωτικών φαίνεται πως έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τραγική αυτή κατάληξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πέιν ήταν σε συζητήσεις για μια περιοδεία που είχε προγραμματιστεί για το 2025, παρά τις ανησυχίες που εξέφραζαν φίλοι του για την ψυχική του κατάσταση.

Κέλι ΡόουλανττραγουδιστήςθάνατοςΝικόλ ΣέρζινγκερNetflixεκπομπή