Lifestyle|27.10.2024 10:41

Adele: Η αγκαλιά με την Celine Dion και τα δάκρυα συγκίνησης

Newsroom

Ένα υπέροχο στιγμιότυπο καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου (26/10) στο «The Colosseum at Caesars Palace» του Λας Βέγκας στις εβδομαδιαίες εμφανίσεις της Αντέλ (Adele) στο κοινό της.

Η δυνατή αγκαλιά και το έντονο χειροκρότημα

Η τραγουδίστρια στην καθιερωμένη «βόλτα» που κάνει στο κοινό τραγουδώντας την επιτυχία της «When We Were Young» συνάντησε σε ένα σημείο του θεάτρου τη Σελιν Ντιόν (Celine Dion), με την Αντέλ να σπεύδει να αγκαλιάσει την Ντιόν και τις δύο γυναίκες να ξεσπούν σε κλάματα.

Αν και δεν είναι διακριτό τι κουβέντες ακριβώς ανταλλάσσουν, η συγκίνηση είναι εμφανής με τη Ντιόν να μην μπορεί να σταματήσει να κλαίει και αφότου η βρετανίδα καλλιτέχνης τη χαιρετάει.

Στη συνέχεια η Αντέλ λέει στο μικρόφωνο: «Το χειροκρότημα σας για την κυρία Σελίν Ντιόν», με το κοινό να σηκώνεται όρθιο και να την επευφημεί για αρκετή ώρα και την ίδια να ευχαριστεί τον κόσμο συγκινημένη. «Είναι το αγαπημένο μου πρόσωπο σε ολόκληρο τον κόσμο», συμπλήρωσε η Αντέλ.

Στο πλευρό της η Ντιόν είχε τους δύο δίδυμους γιους της, με τους οποίους απόλαυσε το σόου της Αντέλ που συνεχίζει τις sold - out εμφανίσεις. 

Σελίν ΝτιόνΑντέλτραγουδίστρια