Lifestyle|28.04.2019 12:15

Ίντρις Έλμπα: Ο «πιο σέξι άνδρας» παντρεύτηκε την πρώην Μις Βανκούβερ (pic)

Newsroom

Μπορεί ο 46χρονος ηθοποιός Ίντρις Έλμπα να μην έπαιξε τελικά τον πράκτορα 007 στη νέα ταινία Bond, όμως συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας λίγο πριν την Ανάσταση, με τον κρυφό γάμο του στο Μαρόκο. 

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός Ίντρις Έλμπα παντρεύτηκε την Σαμπρίνα Ντόουρ, έπειτα από δύο χρόνια σχέσης. Η πρώην Μις Βανκούβερ είχε κάνει πρόσφατα το μπάτσελορ πάρτι της και η γαμήλια τελετή έγινε στο Μαρόκο όπως αποκάλυψε η βρετανική Vogue, δημοσιεύοντας στο Instagram φωτογραφίες. Οι δυο τους αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο. Μάλιστα, ο Έλμπα είχε κάνει πρόταση γάμου, γονατίζοντας, έπειτα από προβολή δικής του ταινίας, σε κινηματογράφο.

Ο γάμος έγινε στις 26 Απριλίου, σε πολυτελές ξενοδοχείο στο Μαρακές. Την παραμονή της τελετής, το ζευγάρι παρέθεσε δείπνο σε φίλους και συγγενείς, ενώ την επομένη του γάμου έκαναν πάρτι σε ξενοδοχείο.

Αναφορικά με τον τίτλο του πιο Σέξι Άνδρα σύμφωνα με το περιοδικό People, ο Έλμπα είχε δηλώσει: «Είπα μέσα μου: "δεν είναι δυνατόν". Μετά κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, και άρχισα να με παρατηρώ... Και είπα: "είναι αλήθεια ότι σήμερα είσαι αρκετά σέξι". Αλλά για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι ευχάριστο συναίσθημα. Ήταν μια ωραία έκπληξη, μια τιμή που σίγουρα ενισχύσει την αυτοπεποίθηση».

T
T
T
T
  
Ίντρις Έλμπα