Lifestyle | 30.06.2019 13:55

Πωλίνα - Κώστας Μπίγαλης: Η πρόταση γάμου, το κάρμα και οι Σεϋχέλλες (vid)

Newsroom

Του «Αιγαίου τα μπλουζ» και «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες». Με τα τραγούδια τους, τρεις δεκαετίες τώρα, χορεύουμε και ταξιδεύουμε πίσω στο χρόνο. «Αειθαλείς», με πηγαίο χιούμορ, η Πωλίνα και ο Κώστας Μπίγαλης, που την περασμένη σεζόν έκαναν εμφανίσεις live στο Κύτταρο, βρέθηκαν στο πλατό της τελευταίας εκπομπής της Βίκυς Χατζηβασιλείου «Πάμε Πακέτο». Γνωρίζονται πολλά χρόνια και η συνύπαρξή τους είναι γεμάτη ανατροπές.

Η Πωλίνα, με εξομολογητική διάθεση, αφηγήθηκε άγνωστα περιστατικά της ζωής της, μίλησε για τους έρωτές της, για την καρμική της σχέση με τον Κώστα Μπίγαλη, αλλά και την απόφασή της να του κάνει πρόταση γάμου στο «Πάμε πακέτο». Φέρνοντας στον Κώστα Μπίγαλη μια μηλόπιτα, ένα T-shirt και ένα ροκ δακτυλίδι, η Πωλίνα έκανε μια ανατρεπτική πρόταση γάμου που χειροκροτήθηκε από το κοινό.

Ο Κώστας Μπίγαλης έμεινε άφωνος μόλις είδε την Πωλίνα στην άλλη πλευρά του τοίχου και μίλησε συγκινημένος… 

Το «Πάμε πακέτο» έριξε την αυλαία της 14ης σεζόν του και στο πρώτο μέρος της εκπομπής η Βίκυ Χατζηβασιλείου έκανε μία αναδρομή στις σημαντικότερες στιγμές της χρονιάς με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές να μιλούν για το πώς άλλαξε η ζωή τους μετά το άνοιγμα του πακέτου τους.

Δείτε την εκπομπή Πάμε Πακέτο με Πωλίνα - Μπίγαλη 

Βίκυ ΧατζηβασιλείουΠωλίναΚώστας Μπίγαλης