Lifestyle | 10.07.2019 11:49

Τα ζώδια σήμερα (10/7) - Δίδυμοι και Παρθένοι, προσοχή στις παρεξηγήσεις

Newsroom

ΚΡΙΟΣ 21 ΜΑΡΤΙΟΥ - 20 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 

Με τη Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό τακτοποιείς ζητήµατα που αφορούν τις συνεργασίες και την προσωπική σου ζωή. Αργότερα περνά στον Σκορπιό εντείνοντας εκνευρισµό και εσωστρέφεια. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα δεν βοηθά στο να εκφράσεις αυτά που νιώθεις.

ΤΑΥΡΟΣ 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ - 20 ΜΑΪΟΥ

Η Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό τακτοποιεί εργασιακά ή καθηµερινά θέµατα που σε προβληµάτισαν. Αργότερα περνά στον Σκορπιό και επικεντρώνεσαι στις διαπροσωπικές σχέσεις. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα φέρνει παλαιότερα ζητήµατα που πρέπει να αποφύγεις να τα συζητήσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ 21 ΜΑΪΟΥ - 21 ΙΟΥΝΙΟΥ

Η Σελήνη παραµένει µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό και περνάς όµορφα µε το ταίρι σου. Αργότερα περνά στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σου στην καθηµερινότητα. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα δεν βοηθά να οργανώσεις τα εργασιακά και δηµιουργούνται παρεξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ - 22 ΙΟΥΛΙΟΥ

Η Σελήνη παραµένει µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό και θα λύσεις οικογενειακά ζητήµατα και θέµατα ακίνητης περιουσίας. Αργότερα περνά στον Σκορπιό ανεβάζοντας τη διάθεση να πρωταγωνιστείς. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα φέρνει παρερµηνείες και παρεξηγήσεις σε συζητήσεις µε το ταίρι σου.

ΛΕΩΝ 23 ΙΟΥΛΙΟΥ - 23 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

Η Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό τακτοποιεί εµπορικές συµφωνίες που σε ενδιαφέρουν. Αργότερα περνά στον Σκορπιό δηµιουργώντας τη διάθεση να έρθεις σε επαφή µε την οικογένεια. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα δηµιουργεί κλίµα για συζητήσεις µε οικείους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 24 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ - 22 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό τακτοποιεί οικονοµικές εκκρεµότητες. Αργότερα περνά στον Σκορπιό, η διάθεση ανεβαίνει και περνάς χαλαρά µε πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα σηµαίνει παρερµηνείες και παρεξηγήσεις.

ΖΥΓΟΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - 22 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 

Με τη Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στο ζώδιό σου προωθούνται νέες συνεργασίες. Αργότερα περνά στον Σκορπιό στρέφοντας την προσοχή σε οικονοµικά και εκκρεµείς λογαριασµούς. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα δεν βοηθά να εκφράσεις απόψεις και συναισθήµατα στο ταίρι σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ 23 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ - 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

Η Σελήνη παραµένει µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό και σε απασχολούν ανοιχτά παρελθοντικά ζητήµατα. Αργότερα περνά στο ζώδιό σου και παίρνεις σηµαντικές επαγγελµατικές και προσωπικές αποφάσεις. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα οδηγεί σε παρεξηγήσεις µε συνεργάτες ή το ταίρι σου. 

ΤΟΞΟΤΗΣ 23 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ - 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Η Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό κάνει κινήσεις που αφορούν φιλοδοξίες σου. Αργότερα περνά στον Σκορπιό και εντείνονται εσωστρέφεια-µοναχικότητα. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα δεν διευκολύνει να εκφραστείς κατάλληλα και να λύσεις θέµατα µε δικούς σου ανθρώπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ - 19 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

Με τη Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό τακτοποιείς επαγγελµατικές υποχρεώσεις που σε βοηθούν στην προσωπική εξέλιξη. Αργότερα, περνά στον Σκορπιό αλλάζοντας τη διάθεσή σου και βρίσκεσαι µε φίλους. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα ενισχύει εκνευρισµό-σύγχυση-εντάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ - 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Η Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό σε στρέφει σε σπουδές, νοµικά ζητήµατα ή επαφές µε το εξωτερικό που σου ανοίγουν δρόµους. Αργότερα, περνά στον Σκορπιό επικεντρώνοντας την προσοχή στην καριέρα. Το βράδυ το τετράγωνο µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα δεν βοηθά στη συνεννόηση στα επαγγελµατικά. 

ΙΧΘΥΕΣ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ - 20 ΜΑΡΤΙΟΥ

Με τη Σελήνη µέχρι και το µεσηµέρι στον Ζυγό κλείνεις οικονοµικά θέµατα µε τρίτους ή κάνεις ενδιαφέρουσες επιχειρηµατικές κινήσεις. Αργότερα, περνά στον Σκορπιό ανεβάζοντας τη διάθεσή σου. Το βράδυ το τετράγωνό της µε τον ανάδροµο Ερµή στον Λέοντα δεν βοηθά να εκφράσεις αυτά που θέλεις και εκνευρίζεσαι.

αστρολογικές προβλέψειςζώδια