Lifestyle|19.07.2019 11:27

Τα ζώδια της Παρασκευής (19/7): Η Σελήνη στον Υδροχόο - Η γκρίνια κάνει την εµφάνισή της

Newsroom

Κριός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και εντείνει τη διάθεση να βρεθείς µε φιλικά σου πρόσωπα, να συζητήσεις και να εκφράσεις επαναστατικές ιδέες που µπορεί να γίνουν κοινοί στόχοι. Σηµαντικό είναι για εσένα να έρθεις σε επαφή µε συλλόγους και οργανώσεις καθώς θέλεις να προσφέρεις.

Ταύρος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και καλείσαι να αντιµετωπίσεις επαγγελµατικές υποχρεώσεις που αυξάνονται και σε πιέζουν ψυχολογικά. Το άγχος είναι εµφανές, όµως είναι ιδανική συνθήκη για να εµπιστευτείς τον εαυτό σου και να επιτύχεις την εξέλιξη και την αναγνώριση στον επαγγελµατικό τοµέα.

Δίδυµοι

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και στρέφει το ενδιαφέρον σου σε πνευµατικά ενδιαφέροντα που µπορεί να ανοίγουν τους ορίζοντές σου. Επιδιώκεις να βρεθείς µε πρόσωπα του ευρύτερου συγγενικού και φιλικού σου περιβάλλοντος και να περάσεις όµορφες στιγµές διασκέδασης µαζί τους.

Καρκίνος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και επικεντρώνεις την προσοχή σου σε ζητήµατα οικονοµικής φύσεως, σε κληρονοµικά θέµατα αλλά και επιχειρηµατικές κινήσεις. Η καχυποψία είναι έντονη, όµως, προτιµότερο είναι να εµπιστευτείς τη διαίσθησή σου, η οποία σε καθοδηγεί µε µοναδικό τρόπο

Λέων

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και έντονα σε ενδιαφέρουν οι διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς αυτό που επιδιώκεις είναι να επικρατήσει ηρεµία. Ο φόβος της µοναξιάς είναι έντονος και πιθανόν να σε οδηγήσει στο να υποχωρείς, προσπάθησε όµως να δείχνεις πραγµατικά αυτά που θέλεις και να µην καταπιέζεσαι. 

Παρθένος

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η καθηµερινότητα δείχνει τα δόντια της, καθώς επωµίζεσαι υποχρεώσεις. Το άγχος, η γκρίνια κάνουν την εµφάνισή τους και µπορεί να επηρεάσουν τη σχέση σου µε συναδέλφους δηµιουργώντας προστριβές. Είναι ιδανική συνθήκη να βάλεις την άσκηση στη ζωή σου.

Ζυγός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και νιώθεις µεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από ποτέ, κάτι που σε οδηγεί στο να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα και να βρεθείς εκφράζοντας έντονα τα συναισθήµατά σου. ∆εν αποκλείεται να ενοχλήσει η συµπεριφορά σου καθώς προσπαθώντας να γίνεις το επίκεντρο του ενδιαφέροντος γίνεσαι εγωιστής.

Σκορπιός

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη να βρεθείς µε την οικογένειά σου είναι κυρίαρχη, καθώς θέλεις να έρθεις σε επαφή µε τις ρίζες σου και τα οικεία πρόσωπα επιθυµώντας να νιώσεις ασφάλεια. Οι µνήµες σε κατακλύζουν και µπαίνεις σε µία διαδικασία απολογισµού που οδηγεί στην εσωστρέφεια

Τοξότης

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η ανάγκη για επικοινωνία και διασκέδαση είναι κυρίαρχη. Στρέφεσαι στο κοντινό σου περιβάλλον και επιδιώκεις να περάσεις χαλαρές στιγµές. Η νευρικότητα είναι ένας παράγοντας που µπορεί να επηρεάσει τη σχέση σου. Κράτα χαµηλούς τόνους.

Αιγόκερως

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και ζητήµατα οικονοµικής φύσεως έρχονται στο προσκήνιο. Η ανασφάλεια είναι έντονη και αυτή προκαλείται κυρίως από τον οικονοµικό παράγοντα. Μην ταυτίζεις την αξία σου µε τον προϋπολογισµό σου. Προσπάθησε να απεµπλακείς από αυτό.

Υδροχόος

Η Σελήνη βρίσκεται στο ζώδιό σου και δραστηριοποιείσαι δυναµικά στην επαγγελµατική σου ζωή καθώς παίρνεις πρωτοβουλίες και αποφάσεις χωρίς να µπορεί κάποιος να µπει εµπόδιο σε αυτά που θέλεις. Ο δυναµισµός σου εντυπωσιάζει και το πιθανότερο είναι να πρωταγωνιστήσεις σε όποια παρέα βρεθείς.

Ιχθύες

Η Σελήνη βρίσκεται στον Υδροχόο και η εσωστρέφεια είναι έντονη καθώς πληγές του παρελθόντος έρχονται στο προσκήνιο και µπορεί να θολώσουν τη σκέψη σου. Ο έντονος συναισθηµατισµός δεν σου επιτρέπει να δεις ξεκάθαρα τα πράγµατα και αυτό µπορεί να σε οδηγήσει σε λάθη.

ζώδιααστρολογικές προβλέψεις