Lifestyle|13.08.2019 15:40

Χριστίνα Μπόμπα: Οι ατελείωτες διακοπές της χειμώνα - καλοκαίρι (vid)

Newsroom

Η Χριστίνα Μπόμπα φαίνεται πως μπορεί να κάνει διακοπές σχεδόν όλο τον χρόνο. Η καλλονή influencer, σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη, τον χειμώνα βρέθηκε στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και τώρα απολαμβάνει χαλαρές στιγμές και ηλιόλουστες διακοπές στα ελληνικά νησιά. 

Από τις εξορμήσεις της ποτέ δεν απουσιάζουν οι αναρτήσεις στο Instagram και οι πόζες με μαγιό. Οι φωτογραφίες της σαρώνουν σε likes και σχόλια, ενώ οι περισσότερες γίνονται αντικείμενο θαυμασμού από άντρες και γυναίκες που την ακολουθούν.

T
T

Η Χριστίνα Μπόμπα άφησε για λίγο την ηλιόλουστη Μύκονο και αποφάσισε να ταξιδέψει στο βροχερό Λονδίνο. Μάλιστα, εκεί η μελαχρινή καλλονή δεν πήγε μόνη της, αλλά με τη μητέρα της, Γιώτα, για να βρουν τη μικρότερη αδελφή της, Ελίνα, που μένει μόνιμα εκεί. Τα δύο κορίτσια έχουν μια ιδιαίτερη σχέση με τη μία να μη λείπει ποτέ από το πλευρό της άλλης. Ταυτόχρονα, έχει ταξιδέψει με καλούς της φίλους πότε στην Πάρο, πότε στη Νάξο, αλλά και στο Κατάκολο Ηλείας, που μας δείχνει πόσο έχει εξελίξει τη γιόγκα. 

T
T
T
T

Σε κάθε προορισμό της, η Χριστίνα προσφέρει στους followers της πλούσιο φωτογραφικό υλικό, αλλά και στο Mykonos Live TV ζηλευτά πλάνα.  

ΜύκονοςΧριστίνα ΜπόμπαΣάκης Τανιμανίδης