Lifestyle | 15.09.2019 16:18

Μέγκαν Μαρκλ: Πώς ευχήθηκε για τα γενέθλια του πρίγκιπα Χάρι

Newsroom

Η Μέγκαν Μαρκλ (Meghan Markle) έκανε ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της πρίγκιπα Χάρι, ο οποίος γίνεται 34 ετών. Η Δούκισσα του Σάσεξ έγραψε για τον σύζυγό της και πατέρα του μικρού Άρτσι: «ο καλύτερος σύζυγος και ο πιο εκπληκτικός πατέρας...» Στη σελίδα SussexRoyal στο Instagram η Μέγκαν έγραψε: «Η προσφορά σου στους σκοπούς για τους οποίους νοιάζεσαι βαθιά με εμπνέει κάθε μέρα... Σε αγαπάμε. Χαρούμενα γενέθλια». 

Σε συνέντευξη που έδωσαν στη βρετανική «Vogue» ο πρίγκιπας Χάρι κι η Μέγκαν Μαρκλ είπαν ότι θέλουν ακόμα ένα παιδί: «Δύο, το πολύ! Σκεφτόμουν όμως πάντα: ο πλανήτης είναι δανεικός. Και, ασφαλώς, το να είμαστε τόσο έξυπνοι, όπως είμαστε ή τόσο εξελιγμένοι όπως υποτίθεται είμαστε, θα πρέπει να μπορούμε να αφήσουμε κάτι καλύτερο πίσω για την επόμενη γενιά» είχε πει ο πρίγκιπας Χάρι.  

Ο πρωτότοκος γιος της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν-Γουίνδσορ, γεννήθηκε στις 6 Μαΐου 2019. Η βάπτιση έγινε στο ιδιωτικό παρεκκλήσι στο κάστρο του Ουίνδσορ με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Ο φωτογράφος Κρις Αλερτον που είχε αναλάβει και τις επίσημες γαμήλιες φωτογραφίες του ζευγαριού, κλήθηκε ξανά για να απαθανατίσει και αυτή την τελετή. Στο κολάζ φωτογραφιών του πρίγκιπα Χάρι βλέπουμε και μια φωτογραφία του Άρτσι, που πρώτη φορά δημοσιεύεται στο κοινό.

T
T

Αντίστοιχα ο 34χρονος πρίγκιπας στα γενέθλια της Μέγκαν έγραψε στο Instagram: «Χρόνια πολλά στην φανταστική σύζυγο μου. Σε ευχαριστώ που συμμετέχεις μαζί μου σε αυτή την περιπέτεια! Με αγάπη Χ.».  Την ανάρτηση του συνόδευε μία φωτογραφία με την χαμογελαστή δούκισσα του Σάσεξ, η οποία έγινε 38 ετών.

T

γενέθλιαΠρίγκιπας ΧάριΜέγκαν Μαρκλ