Lifestyle|05.10.2019 16:44

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Το «Survivor», ο Λιάγκας και η επιστροφή της στην TV (vid)

Newsroom

Το πρωί του Σαββάτου (5/10), η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» του OPEN και μίλησε για όλα. 

Αρχικά, η γνωστή παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην εμπειρία που είχε ζήσει πριν από μερικά χρόνια στο «Survivor» και τόνισε: «Ακόμη δεν ξέρω πως πήρα αυτή την απόφαση και πήγα στο "Survivor". Ήταν μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Παραδόξως δεν ζορίστηκα. Ήταν μια κακουχία, αλλά ήταν και ένα πολύ καλό μάθημα για μένα. Γιατί στην καθημερινότητά μας ξεχνάμε μερικά πράγματα, ενώ εκεί επενδύεις περισσότερο στην κοινή επαφή με του υπόλοιπους παίκτες. Μου άρεσε που δεν είχα το κινητό να χτυπάει».

Τις τελευταίες μέρες ακούγονται διάφορες φήμες που θέλουν το «My Style Rocks» να επιστρέφει στον ΣΚΑΪ τον Ιανουάριο του 2020, με στόχο να τονώσει το δεύτερο μισό της σεζόν για το κανάλι του Φαλήρου. Μάλιστα, φαίνεται ότι στην παρουσίαση θα είναι ξανά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία έχει τη στήριξη του Ατζούν για τη θέση αυτή.

«Δεν χαιρετηθήκαμε στο τέλος του προηγούμενου. Βγήκαμε, ξαναβγήκαμε. Εγώ είχα επαφές με την Acun Media, γιατί το "My Style Rocks" ήταν να βγει στην αρχή της σεζόν, κάτι που δεν έγινε. Μάλιστα, τον Μάρτιο λίγο πριν από το Πάσχα είχα συναντηθεί με τα στελέχη για να δούμε τι και πως θα γίνει. Ωστόσο, δεν είμαι η αρμόδια για το πρόγραμμα των καναλιών, μπορεί να το ήθελαν και να μην βγήκε» ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και λίγη ώρα αργότερα συμπλήρωσε: «Θα ξανά έκανα πρωινό Σαββατοκύριακο, αλλά αν είχα να επιλέξω, θα διάλεγα κάτι σαν το My Style Rocks. Δεν θα ήθελα να γίνω κριτής, δεν μου αρέσει να κρίνω κόσμο. Θα λέω μόνο καλά». 

Για το αν θα συνεργαζόταν με τον Γιώργο Λιάγκα και πώς είναι οι σχέσεις τους σήμερα, η Κωνσταντίνα απάντησε: «Ναι, αμέ, θα έκανα ένα ντουέτο με άνδρα. Με τον Γιώργο γιατί όχι. Είδα και χάρηκα για την τοποθέτηση που έκανε πρόσφατα για εμένα. Χάρηκα γιατί μπαίνουν τα πράγματα στην θέση τους, γιατί δεν είχαμε κάτι να χωρίσουμε και δεν το έκανα για οικονομικούς λόγους. Απλά κάποια πράγματα είναι πολύ βαριά όταν ακούγονται στην τηλεόραση. Αυτό τελείωσε και ανήκει στο παρελθόν. Είμαστε και γείτονες τώρα, έχουμε καλές σχέσεις. Έχω μετανιώσει, βέβαια, για κάποια πράγματα».

Κωνσταντίνα ΣπυροπούλουΓιώργος ΛιάγκαςSurvivor