Lifestyle|17.12.2019 15:48

GNTM: H Χαρά Παππά έδειξε στον αέρα το μονόπετρο που της χάρισε ο Μπουράκ Χακί (vid)

Newsroom

Η Χαρά Παππά ήταν η παίκτρια που είχε τη χειρότερη βαθμολογία στο επεισόδιο της Δευτέρας (16/12) και έτσι, δεν κατάφερε να μπει στην τελική τετράδα του «GNTM 2». Η 25χρονη έπρεπε να φύγει από το Μιλάνο για την Ελλάδα και στις πρώτες δηλώσεις της τόνισε: «To ταξίδι του GNTM τελείωσε εδώ πέρα, αλλά παρόλα αυτά νιώθω πάρα πολύ τυχερή που το έζησα. Έχω ζήσει πάρα πολλά μέσα στο GNTM. Έχω νιώσει πάρα πολλά μέσα στο GNTM. Έχω μάθει. Αλλά για μένα αυτό ήταν μάλλον».

Σήμερα, η νεαρή κοπέλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον αγαπημένο της Μπουράκ Χακί, ενώ στη διάρκεια της εκπομπής έδειξε και το μονόπετρο που της έχει χαρίσει ο Τούρκος ηθοποιός. 

«Στην Τουρκία πήρα την απόφαση να βρεθώ πριν δύο χρόνια. Ήθελα να συγκατοικήσω με αυτό τον άνθρωπο. Ήμασταν επτά μήνες ήδη μαζί. Ήταν κάτι έντονο από την αρχή. Δεν τον γνώριζα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Ήταν πολύ γοητευτικός και γλυκός. Με στηρίζει πάρα πολύ στα όνειρα μου. Έχει κάνει πάρα πολλά πράγματα και ο ίδιος στη ζωή του. Θα ήταν πολύ κακό και άσχημο να με κρατήσει πίσω επειδή εκείνος είναι σε κάποια φάση και εγώ σε κάποια άλλη. Για αυτό και τον αγαπώ τόσο, με καταλαβαίνει και αυτό είναι πολύ σημαντικό μέσα σε μια σχέση. Ναι, μέσα στο παιχνίδι μου έλειπε, αλλά ήμουν συγκεντρωμένη στο παιχνίδι» τόνισε η Χαρά Παππά. 

Στο τέλος της συνέντευξης, η πρώην παίκτρια έδειξε στην κάμερα της εκπομπής το μονόπετρο που της χάρισε ο Μπουράκ Χακί. «Ήταν κάτι σαν πρόταση συμβίωσης διότι πως θα έφευγα έτσι από την Τουρκία. Το σκέφτηκε πιο ρομαντικά». 

Χαρά ΠαππάGNTM 2GNTM