Lifestyle|31.12.2019 18:24

Τα ζώδια σήμερα Τετάρτη 1 Ιανουαρίου: Νέες γνωριμίες θα αλλάξουν τη ζωή των Καρκίνων

Newsroom

Δύο είναι οι σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις που θα διαµορφώσουν κάπως ένα νέο πλανητικό σκηνικό. Η µία είναι αυτή που έχει να κάνει µε τον Ερµή, που στις 29 ∆εκεµβρίου περνάει από τον Τοξότη στον Αιγόκερω. Αυτή θα διευκολύνει -περισσότερο τόσο τον τρόπο σκέψης όσο και µια σειρά θεµάτων- τους Αιγόκερους, τους Ταύρους, τους Παρθένους, τους Σκορπιούς και τους Ιχθύς. Σπουδές, γραπτά, συµφωνίες, ταξίδια, µετακοµίσεις, ρυθµίσεις εντύπων και εγγράφων, κοινό και πελατεία και ό,τι σχετίζεται µε το παιδί εξελίσσονται πιο απρόσκοπτα. Πιο προσεκτικοί σε αυτά Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι. Η δεύτερη πλανητική µετακίνηση αφορά τον Αρη που στις 4 περνάει στον Τοξότη. Προσεκτικότεροι παντού στο εξής ∆ίδυµοι, Παρθένοι και Ιχθύες.

Διαβάστε ακόμα: Βίκη Παγιατάκη - Τα ζώδια της εβδομάδας: Αλλαγή σκηνικού με σηµαντικές πλανητικές µετακινήσεις & τις ετήσιες αναλυτικές αστρολογικές προβλέψεις του 2020 για όλα τα ζώδια

Ακολουθούν οι αναλυτικές σημερινές αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

Κριός

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ώθηση να αναλογιστείς καταστάσεις του παρελθόντος ή να προβείς σε ένα μίνι απολογισμό του χρόνου που πέρασε και των γεγονότων που υπήρξαν και σε στιγμάτισαν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και μπορεί να σε οδηγήσει στο να απομονωθείς, κάτι που καλό είναι να αποφύγεις αφού είναι γιορτινή μέρα και καλό είναι να την περάσεις όμορφα και χαρούμενα. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθούν να ισορροπήσεις, να βρεις την αυτοπεποίθησή σου και να πρωταγωνιστήσεις σε όποια κοινωνική υποχρέωση πιθανό έχεις κληθεί.

Σήμερα η ωριμότητα που αντιμετωπίζεις τα πράγματα δίνουν την ευκαιρία να σταθεροποιήσεις τη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επιστρέψουν όμως δεν μπορούν να σε πληγώσουν καθώς ξέρεις που θα δεις.

Ταύρος

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και το πιθανότερο είναι να απολαύσεις την πρώτη μέρα του χρόνου με φιλικά πρόσωπα καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς με την παρέα σου να συζητήσεις να περάσεις όμορφα μαζί τους. Πιθανό είναι επίσης να υπάρξουν συναντήσεις με πρόσωπα που συμμετέχει σε ομαδικές προσπάθειες, κάτι σημαντικό για εσένα αφού απολαμβάνεις να συμμετέχεις σε ζητήματα που έχουν κοινωνικό αντίκτυπο. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σου δίνει την αυτοπεποίθησή, την ωριμότητα αλλά και τη διαίσθηση να κινηθείς μοναδικά και να εντυπωσιάσεις τα πρόσωπα του περιβάλλοντος που θα βρεθείς.

Σήμερα το ταίρι σου νιώθει ασφάλεια και σταθερότητα δίπλα σου και αυτό παίζει σημαντικό ρόλο σε στόχους που θέλετε να βάλετε για το νέο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή νέα γνωριμία μέσα από τις φιλικές παρέες που θα βρεθείς που φαίνεται ότι ήρθε για να μείνει.

Δίδυμοι

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και πολλές μπορεί να είναι οι επαγγελματικές ευθύνες που πιθανά τριβελίζει το μυαλό σου όμως καλά θα κάνεις να τις αφήσει στην άκρη και να προσπαθήσεις να περάσεις όμορφα όπου κι αν βρεθείς. Οι προσκλήσεις για κοινωνικές υποχρεώσεις είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν, γι’ αυτό φρόντισε να τις απολαύσεις και να δείξεις πραγματικά το πρόσωπο που θέλεις στον ευρύτερο κοινωνικό περίγυρο. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να σε βάλει σε μία διαδικασία σκέψης σε ότι αφορά τα οικονομικά σου όμως γεγονός είναι ότι έχεις την αυτοπεποίθησή που χρειάζεται για να ξεπεράσεις ότι κι αν προκύψει.

Σήμερα η σταθερότητα και το πάθος επικρατούν στην προσωπική σου ζωή και αυτό είναι κάτι που απολαμβάνεις με το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία αφού είναι βέβαια ότι θα κεντρίσεις με την προσωπικότητα και τον μαγνητισμό σου.

Καρκίνος

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και έχεις απίστευτο κέφι, θετική αύρα, αισιοδοξία για τη νέα χρονιά που ήρθε και θέλεις να περάσεις μοναδικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Πιθανό είναι να συναναστραφείς με πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό σου περιβάλλον καθώς οι προσκλήσεις για διασκέδαση θα είναι πολλές και θέλεις να τις εκμεταλλευτείς. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δεν αποκλείεται να φέρει γνωριμίες που θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και στην προσωπική σου ζωή.

Σήμερα σημαντικό είναι να δείξεις στο ταίρι σου ότι είναι αυτό που σε οδηγεί στο να διευρυνθείς και να αναπτυχθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανές είναι οι νέες γνωριμίες που θα σε γεμίσουν χαρά και ήρθαν για να μείνουν σε προσωπικό επίπεδο.

Λέων

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομονωθείς καθώς υπάρχει έντονος εκνευρισμός που δεν είναι εύκολος να διαχειριστείς. Προσπάθησε όμως να ξεφύγεις από ότι σου δημιουργεί ένταση και να απολαύσεις την πρώτη μέρα του χρόνου μακριά από τη νευρικότητα και πιθανούς φόβους που έρχονται στο προσκήνιο. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για να βρεις την αυτοπεποίθηση σου κάτι που θα κάνει άμεσα αίσθηση τόσο στο περιβάλλον που θα βρεθείς όσο και στο ταίρι σου αφού θα καταφέρεις να αφήσεις πίσω σου ότι σε ταλαιπωρεί.

Σήμερα πάθος και ωριμότητα δίνουν τις κατάλληλες προϋποθέσεις για να περάσεις μοναδικά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν που ήρθαν για να αλλάξουν ριζικά τα δεδομένα της ζωής σου εν γένει.

Παρθένος

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και επικεντρώνεσαι στο να περάσεις όμορφα με το συνεργάτες, το ταίρι σου ή πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να υπάρξει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να δείξεις στους άλλους πόσο σημαντικοί είναι και να προσπαθήσεις να τους ικανοποιήσεις με απόλυτο τρόπο. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να φτιάξεις την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα για τα αγαπημένα σου πρόσωπα και να γεμίσεις με χαρά και δημιουργία της ζωή τους. Η θετική διάθεση θα πλημμυρίσει το περιβάλλον που θα βρεθείς.

Σήμερα ο αισθησιασμός κυριαρχεί στην προσωπική σου ζωή και δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο σε ότι αφορά την ερωτική σου ζωή.

Ζυγός

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες δίνοντάς σου την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε καθημερινά θέματα που μπορεί να σε απασχολούν, όμως καλά θα κάνεις να τα αφήσεις προσωρινά στην άκρη και να χαρίσει την πρώτη μέρα του χρόνου μακριά από άγχος, στρες και γκρίνια. Πιθανό είναι να βρεθείς με πρόσωπα από το εργασιακό περιβάλλον για να περάσεις όμορφα. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να ξεπεράσεις την οποία ένταση και να δημιουργήσεις άκρως ζεστό και οικογενειακό σκηνικό για όποιο πρόσωπο βρεθεί μαζί σου καθώς είναι σημαντικό για εσένα να προσέξεις και την τελευταία λεπτομέρεια.

Σήμερα η καθημερινότητα με το ταίρι σου ομορφαίνει λόγω της ωριμότητας που δείχνεις για να ξεπερνάς μικρά και κουράστηκα θέματα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να υπάρξει νέα γνωριμία μέσα από το εργασιακό περιβάλλον που να σου κεντρίσει το ενδιαφέρον.

Σκορπιός

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να δείξεις την προσωπικότητά σου καθώς έχεις αυτοπεποίθηση και δυναμισμό και αυτό γίνεται άμεσα εμφανές σε όποιο περιβάλλον και αν βρεθείς. Η διασκέδαση είναι κάτι σημαντικό σήμερα για εσένα για αυτό και επιδιώκεις την πρώτη μέρα του χρόνου να την περάσεις με την παρέα σου και το ταίρι σου η πιθανή νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να δείξεις την ωριμότητα και τη σταθερότητα που χρειάζεται στην προσωπική σου ζωή κάτι θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία της και στο να νιώσει σίγουρο το ταίρι σου.

Σήμερα σημαντικό είναι να δείξεις τη σταθερότητα που επικρατεί σε προσωπικό επίπεδο κάτι που θα βοηθήσει το ταίρι σου να νιώσει ασφάλεια μαζί σου. Αν είσαι ελεύθερος/η νέες γνωριμίες μπορεί να προκύψουν καθώς δείχνεις ωριμότητας στη σκέψη και στην συμπεριφορά.

Τοξότης

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και αυτό που επιδιώκεις κυρίως είναι να ασχοληθείς με την οικογένειά σου και να βρεθείς με πρόσωπα αγαπημένα για να περάσει στην πρώτη μέρα του χρόνου. Πιθανό είναι να δημιουργήσεις την κατάλληλη ατμόσφαιρα στο προσωπικό σου χώρο για να τους υποδεχθείς και να περάσεις μία υπέροχη οικογενειακή μέρα. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για να υπάρξουν σταθερότητα κατανόηση και διαίσθηση στο πώς πρέπει να κινηθείς για να ευχαριστήσεις τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής σου κάτι που θα σε ικανοποιήσει πάρα πολύ.

Σήμερα η τρυφερότητα και η ωριμότητα δίνουν τα καλύτερα τους στοιχεία στην προσωπική σου ζωή και δημιουργούν στέρεες βάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία μέσα από το οικείο φιλικό περιβάλλον που θα δώσει την αίσθηση της ασφάλειας και του γνώριμου.

Αιγόκερως

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και σου δίνεται η ευκαιρία να έρθεις κοντά σε πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος καθώς είναι σημαντικό για εσένα να βρεθείς μαζί τους να ανταλλάξεις ιδέες να συζητήσεις να περάσεις χαλαρές στιγμές διασκεδάζοντας. Η επικοινωνία είναι το πάνω όμως μπορεί να γίνει σε έντονα νευρικός, κάτι που θα πρέπει να έχει στο πίσω μέρος του μυαλού σου για να αποφύγεις και να μην δημιουργήσεις ζητήματα που μπορεί να χαλάσουν την ευχάριστη ατμόσφαιρα. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στο ζώδιό σου σε βοηθούν να εκφραστείς άμεσα απόψεις που θα εντυπωσιάσουν λόγω της ωριμότητας και της λογικής που σε χαρακτηρίζει.

Σήμερα η καλή επικοινωνία εμπνέει τη σταθερότητα και τη σιγουριά στη σχέση σου. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανό είναι να προκύψουν νέες γνωριμίες σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι που θα βρεθείς που ήρθαν για να αλλάξουν συθέμελα το χαρακτήρα σου.

Υδροχόος

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στους Ιχθύες και μπαίνεις στη διαδικασία να δημιουργήσεις μία ευχάριστη ατμόσφαιρα για λίγους και καλούς καθώς είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις το καλό φαγητό την καλή παρέα τις όμορφες στιγμές χωρίς έντονη εξωστρέφεια και κοινωνική ζωή. Φρόντισε να μην ασχοληθείς με οικονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν και να σου χαλάσουν τη διάθεση. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ζητήματα του παρελθόντος καλά θα κάνεις να αφήσει στην άκρη ότι μπορεί να ρίξει την ψυχολογία σου και να απολαύσεις την κάθε στιγμή με την παρέα σου.

Σήμερα η τρυφερότητα και το πάθος μπορούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη σχέση σου και να δημιουργήσουν την καλύτερη δυνατή ατμόσφαιρα. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που θα σε βοηθήσει να κλείσεις ένα κύκλο ζητημάτων που σε ταλαιπωρούν από το παρελθόν.

Ιχθύες

Καλή χρονιά!! Η Σελήνη παραμένει στο ζώδιό σου δίνοντάς σου την ευκαιρία να πρωταγωνιστήσει σε όποια παρέα και αν βρεθείς και να διεκδικήσεις την προσοχή των γύρω σου. Φρόντισε βέβαια να μην εγκλωβιστεί στον υποκειμενισμό και στον εγωκεντρισμό που θα δημιουργήσει οι παρεξηγήσεις για αυτό δώσε χρόνο και χώρο στους άλλους να εκφράσουν θέλω και απόψεις που μπορεί να έχουν. Το εξάγωνό της με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω σε βοηθά να δεις τα πράγματα από την ώριμη σκοπιά τους και να δείξει στους γύρω σου ότι η καινούργια χρόνια σε βρίσκει πιο αποφασιστικό και σίγουρα από ποτέ.

Σήμερα εκφράζοντας αυτά που θέλεις στο ταίρι σου με λογική και ενσυναίσθηση είναι βέβαιο ότι θα καταφέρεις να τραβήξεις το ενδιαφέρον του. Αν είσαι ελεύθερος/η πιθανή είναι νέα γνωριμία που μπορεί να προκύψει και θα αλλάξει άρδην στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις.

ζώδια Δεκεμβρίουζώδιααστρολογικές προβλέψεις