Lifestyle | 01.01.2020 16:08

Χιου Γκραντ: Το λάθος που παραδέχτηκε δημόσια (pics)

Newsroom

Πριν από λίγο καιρό, ο Χιου Γκραντ είχε δηλώσει ότι δεν θα μπορούσε να είναι «πιστός σε έναν γάμο».«Έχω δει πολύ λίγα καλά παραδείγματα, ίσως πέντε, στη ζωή μου, αλλά νομίζω ότι είναι μια συνταγή για αμοιβαία δυστυχία», είχε αναφέρει ο ηθοποιός το 2015. 

Ωστόσο, η στάση του απέναντι στον γάμο άλλαξε τα τελευταία χρόνια κάτι που τον οδήγησε, ώστε να πάρει την απόφαση και να παντρευτεί. «Ήταν πολύ ωραίο που έκανα τον γάμο. Ήταν ακόμα ένα πράγμα, το οποίο ανέβαλα για πολλές δεκαετίες. Πολύ ωραίο. Είναι πολύ ωραίο να είσαι παντρεμένος» σχολίασε με αφορμή το γάμο του με την Άννα Έμπερσταϊν. Το ζευγάρι έχει αποκτήσει τρία παιδιά, το τρίτο εκ των οποίων γεννήθηκε λίγο πριν από το γάμο τους.

T

Μιλώντας, πρόσφατα, στη ραδιοφωνική εκπομπή Virgin Radio Breakfast, ο Χιου Γκραντ δήλωσε ότι η αντίληψη του για το γάμο και τα παιδιά έχει αλλάξει με την πάροδο των ετών. «Λοιπόν, ήμουν απλά λάθος. Έκανα λάθος», είπε καθώς πριν παντρευτεί δήλωνε φανατικός εργένης. «Και παιδιά, ξέρετε. Συνήθιζα να κλείνω τα μάτια μου. Οι άνθρωποι μού έλεγαν, «Ω Χιου δεν το καταλαβαίνεις», και είχαν δίκιο.

T
Χιου Γκραντγάμος