Lifestyle|05.12.2018 11:17

Συνατσάκη: Τι είπε για τον θαυμαστή που την έστειλε στο τμήμα (vid)

Newsroom

Τον τελευταίο καιρό συζητιέται έντονα η τηλεοπτική επιστροφή της Ντορέττας Παπαδημητρίου τόσο σε πρωινό ψυχαγωγικό πρόγραμμα τα σαββατοκύριακα στον ΑΝΤ1, όσο και στην κριτική επιτροπή σόου. Η ίδια μιλώντας σε ρεπόρτερ της εκπομπής «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου, που τη συνάντησε σε πάρτι για τη νέα συλλογή υποδημάτων της Μαίρης Συνατσάκη ξεκαθάρισε τι ισχύει και τι όχι.

«Έχω μιλήσει με τον ΑΝΤ1 για το πρωινό του Σαββατοκύριακου, αλλά αυτό δεν έχει εξελιχθεί, έχουμε μείνει σε μια πρώτη κουβέντα που κάναμε. Για το Your Face Sounds Familiar δεν μου έχει γίνει καμία επίσημη πρόταση για την κριτική επιτροπή».

Η Μαίρη Συνατσάκη, που ήταν το πρόσωπο της βραδιάς, ερωτήθηκε μεταξύ άλλων από τη ρεπόρτερ της εκπομπής για την εποχή που ένας μανιώδης θαυμαστής της την είχε κάνει να απευθυνθεί στο αστυνομικό τμήμα.

«Ήταν μια δύσκολη περίοδος για μένα που δεν ήθελα να πάρει δημοσιότητα, δεν έχω να πω κάτι παραπάνω». Η Μαίρη δεν θέλησε να αναφερθεί καθόλου ούτε στη σχέση της με τον ηθοποιό Αιμιλιανό Σταματάκη. «Καθόλου δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά μου σε αυτή τη φάση της ζωής μου», ομολόγησε.

Δείτε το βίντεο:

Open TVΜαίρη ΣυνατσάκηΝτορέττα ΠαπαδημητρίουΕυτυχείτε!