Lifestyle|07.02.2020 14:50

Ο Ανδρέας Γεωργίου στο TV Έθνος: Αποκαλύπτει τη συνέχεια από τις «8 λέξεις»

Newsroom

Αποκλειστική συνέντευξη -  Αντρέας Γεωργίου: Μιλά για τις εξελίξεις στις «8 λέξεις», τα αρνητικά και στοχευμένα δημοσιεύματα που διαψεύσθηκαν στην πορεία, επιβεβαιώνει πως η σειρά συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν και δηλώνει καλά στην προσωπική του ζωή.

«Το κόκκινο ποτάμι»: Θανάσιμος κίνδυνος για το μωρό του Θέμη και της Βασιλικής. Η ηθοποιός Χαρά Μάτα Γιαννάτου μιλά για τις εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του Open.

Ρεπορτάζ: Η τράπουλα ξαναμοιράζεται στην TV στο δεύτερο μισό της σεζόν. Οι προσθήκες, οι αλλαγές και οι κρυφοί άσοι των καναλιών.

Master ChefΜάχη στην κουζίνα σε υψηλές θερμοκρασίες για τις τελευταίες ποδιές – εισιτήρια για το σπίτι του ριάλιτι μαγειρικής του STAR.

Άγριες ΜέλισσεςΟ Κωνσταντής τυφλωμένος από μίσος εκδικείται τις αδελφές Σταμίρη. Ο Θωμάς παρατάει την Ελένη πριν το γάμο τους και κλείνεται σε μοναστήρι.

Βερσαλλίες: Έρωτες και ίντριγκες στα ανάκτορα στη νέα σειρά εποχής του Alpha, που μπαίνει απέναντι από τις «Άγριες μέλισσες».

Life Αφιέρωμα Άγιος Βαλεντίνος: Πως θα περάσετε την γιορτή των ερωτευμένων και πρωτότυπες συνταγές για ρομαντικό δείπνο.

Στο «TV Έθνος» που κυκλοφορεί με το «Έθνος της Κυριακής» στις 9 Φεβρουαρίου 2019.

ΣΚΑΪΑνδρέας Γεωργίου8 λέξειςTV Έθνος